Ak Partili Kapusuz'dan Kılıçdaroğlu'na Seçim Eleştirisi: 13 Parti Birleştiniz Yüzde 38 Oy Aldınız - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Kapusuz'dan Kılıçdaroğlu'na Seçim Eleştirisi: 13 Parti Birleştiniz Yüzde 38 Oy Aldınız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, CHP'ye yönelik eleştirililerde bulunarak, "Kılıçdaroğlu, 5 seçim kaybetmesine rağmen "Anlamlı bir oy kaybı olursa bırakırım' diyor.

26.08.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, CHP'ye yönelik eleştirililerde bulunarak, "Kılıçdaroğlu, 5 seçim kaybetmesine rağmen "Anlamlı bir oy kaybı olursa bırakırım' diyor. Daha ne kadar anlamlı bir kayıp olsun! 13 Parti birleştiniz yüzde 38 oy aldınız. Bundan daha anlamlı bir düşüş olabilir mi? Esasen Kılıçdaroğlu anlamlı bir düşüş arıyorsa kendi siyasi geçmişine baksın. Orada, CHP Kurultayları hariç hiçbir seçimi kazanamamış bir genel başkan profili görecektir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Twitter'dan yaptığı açıklamada, CHP'ye yönelik eleştirililerde bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun her gün başbakanı, bakanları ve cumhurbaşkanını istifaya davete ettiğini belirterek, "Kılıçdaroğlu, 5 seçim kaybetmesine rağmen "Anlamlı bir oy kaybı olursa bırakırım' diyor. Daha ne kadar anlamlı bir kayıp olsun! 13 Parti birleştiniz yüzde 38 oy aldınız. Bundan daha anlamlı bir düşüş olabilir mi? Esasen Kılıçdaroğlu anlamlı bir düşüş arıyorsa kendi siyasi geçmişine baksın. Orada, CHP Kurultayları hariç hiçbir seçimi kazanamamış bir genel başkan profili görecektir" dedi. Kongre kazanarak ancak genel başkan olunacağını, lider olunamayacağını ifade eden Kapusuz, lider olabilmek için milletin gönlünü, sevgisini ve kazanmak gerektiğini kaydetti. Liderleri kongre delegelerinin değil ancak milletin işaret edeceğini söyleyen Kapusuz, "İktidar olmak için her yol mubahtır" diyerek ilkeleri ve değerleri biryana koyup paralel örgütle işbirliğine giren Kılıçdaroğlu'dan lider olmaz. Arkasında duramadığı ithal adaylar çıkarıp bir miting bile yapamadan seçimi tamamlayan Kılıçdaroğlu'dan lider olmaz.

Diyarbakır'da söylediğini Ankara'da inkar eden, Baykal'a ayrı Önder Sav'a ayrı konuşan, ilkeleri değil dengeleri gözeten birinden lider olmaz. Bırakın iktidar olmayı, iktidar iddiası bile olmayan, CHP Genel Merkezindeki koltukları bile paylaştıramayan birinden lider olmaz. Onun içindir ki Kılıçdaroğlu'nun "Değişimi, dönüşümü gerçekleştirmek istiyoruz' söylemi sadece lafta kalmıştır" dedi. Her yeniliğin değişim olmayacağını belirten Kapusuz, yeniliğin ve değişimin istikametini millet belirlemediği, değişimin itici gücü millet olmadığı zaman, orada geriye gidişin söz konusu olacağını söyledi. Kapusuz, "Değişim Gemisinin yelkenini milletin rüzgarı şişirmelidir" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ak Partili Kapusuz'dan Kılıçdaroğlu'na Seçim Eleştirisi: 13 Parti Birleştiniz Yüzde 38 Oy Aldınız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement