Ak Partili Nejat Koçer'den Muhalefete "Yıkım Ekibi" Benzetmesi - Son Dakika
Politika

Ak Partili Nejat Koçer'den Muhalefete "Yıkım Ekibi" Benzetmesi

Ak Partili Nejat Koçer\'den Muhalefete "Yıkım Ekibi" Benzetmesi

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer 24 Haziran seçim ziyaretlerine ve gezilerine devam ediyor.

12.06.2018 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer 24 Haziran seçim ziyaretlerine ve gezilerine devam ediyor. Ziyaretlerinde muhalefet partileri için "Yıkım Ekibi" benzetmesini yapan Koçer, "Onlar yıkım, biz yapım ekibiyiz" dedi.

Muhalefet partilerinin ortaya hiçbir somut proje koyamadığını ve milletin sorunlarına çözüm üretemediğini belirten AK Parti Milletvekili Koçer, "Biz proje partisiyiz. Gerek Gaziantep, gerekse de Türkiye genelindeki mega projelerimizle milletin sorunlarına çözüm üretiyoruz. Onlar politikalarını yıkım üzerine kurmuş. Geldiklerinde yıkacaklarını, durduracaklarını ve satacaklarını söylüyorlar. Yıkım ekibi olarak değil yapım ekibi olarak vatandaşın hizmetindeyiz" şeklinde konuştu.

"Söylemler gayri ciddi"

Koçer, seçmenlere yaptığı çağrıda partilerin projelerini inceleyerek oy kullanmalarını isteyerek, "Seçmenler araştırsın. Her partinin projelerine baksınlar, incelesinler. Muhalefetteki tüm partilerin projelerini üst üste koysan AK Parti'nin projelerinin yarısı kadar etmez. Muhalefetlerin söylemleri gayri ciddi. Çok fazla yalan ve yıkım hesabı var. Ben bu kadar hamaset, popülizm ve yalan dolu bir dönem görmedim. Halkı kandırmak ve halkın zihnini karıştırmak üzere çok fazla yalan söyleniyor" dedi.

"Siyaset proje üretmeli"

Muhalefetin proje üretemediğini ve siyasetin proje üretmesi gerektiğini vurgulayan Koçer, "Bu millet yıkım ekibine oy vermez. Yıkım üzerine değil yapım üzerine konuşmak gerek. İnsanlara ne getireceksiniz bunu açıklayın. Projelerini açıklasınlar. Siyaset insan için ve hizmette yarışacağız. Önümüzdeki 5 yıl içinde metro tamamlanacak. Dülük'ün altını 3 kilometrelik tünelle Organizeyi şehre bağlayacağız. Sağlıkta, eğitimde projelerimizi ortaya koyduk. Havalimanının temelini geçtiğimiz günlerde attık. Fuar alanını 3 kat büyütmeyi proje olarak önümüze koyduk. Sanayide büyük değişim ve dönüşüm projesi başlatıyoruz. Sanayinin değişim ve dönüşüm projesi çok önemli. 5 Organize Sanayi Bölgesi, binin üzerinde işyeri, 150-200 bin arası istihdam sağlayan Türkiye'nin en büyük altıncı sanayi metropolü. Bu şehirde sanayiden ekmek yiyen ciddi bir nüfus var. Ekonomi sanayi üzerine dönüyor. Biz yeni Endüstri 4.0 başlığı altında değişim ve dönüşüm projesini başlatıyoruz. Bu bir vizyon projesidir. Anadolu proje üretmeli, siyaset proje üretmeli" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Nejat Koçer'den Muhalefete 'Yıkım Ekibi' Benzetmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel: Bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddiaları araştırılır ve disiplin süreci başlatılır
    19:15 CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel: Bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddiaları araştırılır ve disiplin süreci başlatılır

    CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, yerel seçim sürecinde bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddialarına ilişkin, bu iddiaların araştırılacağını ve gerekli disiplin süreçlerinin başlatılacağını söyledi. Yücel ayrıca, İran ve İsrail arasındaki gerilime değinerek Türkiye'nin bu durumda nasıl bir strateji izleyeceğini sordu ve Türkiye'nin Orta Doğu'da gerilimi yükseltecek politikalara karşı olduğunu vurguladı. Ayrıca, emeklilere ekonomik büyümenin yansımamasını eleştiren Yücel, asgari ücretin güncellenmesi gerektiğini belirtti. Yücel, ayrıca Adalet Bakanı'nın yeni anayasa konusunda herkesin mutabık olduğunu söylemesine karşılık, CHP'nin hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye olan bağlılığını vurguladı. Haberde ayrıca, bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddialarının araştırılacağı ve disiplin sürecinin başlatılacağı ifade edildi.

  • Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti
    19:14 Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dinar, Edirne'nin gastronomi turizmi için çalışmalar yürütmekteydi. Cenaze törenine birçok kişi katıldı.

  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • AYM Başkanı Zühtü Arslan: Hak eksenli yaklaşım Anayasa Mahkemesi'nde hakim paradigmadır
    18:43 AYM Başkanı Zühtü Arslan: Hak eksenli yaklaşım Anayasa Mahkemesi'nde hakim paradigmadır

    Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, anayasa mahkemelerinin temel görevinin hak ve özgürlükleri korumak olduğunu belirterek, "Hak eksenli yorum ve yaklaşım bugün Anayasa Mahkemesinde hakim paradigmadır. Bu değişimi, dönüşümü biz hep birlikte gerçekleştirdik." dedi. AYM Yüce Divan Salonu'nda düzenlenen veda törenine Arslan'ın yanı sıra Yüksek Mahkemenin yeni Başkanı Kadir Özkaya, AYM üyeleri ve personeli katıldı.

  • İBB Başkanı İmamoğlu, 2023 Faaliyet Raporunu Meclise Sundu
    18:38 İBB Başkanı İmamoğlu, 2023 Faaliyet Raporunu Meclise Sundu

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 yılı faaliyet raporunu İBB Meclisine sundu. İmamoğlu, raporda yapılan yatırımları ve hizmetleri detaylı bir şekilde açıkladı. Ayrıca, İBB'nin iştirak şirketlerinin 2023 yılını karla kapattığını belirtti.

  • Niğde'de 99 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı
    18:33 Niğde'de 99 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı

    Niğde'de yapılan bir operasyonda, bir kamyonda yapılan aramada 99 ruhsatsız tabanca ele geçirildi ve 1 şüpheli tutuklandı. Niğde Valisi Cahit Çelik, operasyonu gerçekleştiren polislere teşekkür ederek, il genelinde kaçakçılık suçlarına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti.


Advertisement