AK Partili Numan Kurtulmuş'tan Ekrem İmamoğlu'na tavsiye: Bu daha çok puan kazandırır - Son Dakika
Güncel

AK Partili Numan Kurtulmuş'tan Ekrem İmamoğlu'na tavsiye: Bu daha çok puan kazandırır

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nun yaşadığı VIP tartışmasına değinerek "Ekrem İmamoğlu çıkıp 'Özür diliyorum' demeli. Bu daha çok puan kazandırır" dedi.

15.06.2019 11:36  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ordu havalimanında nelerin yaşandığını çok iyi bildiğini ve CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nun söylediği sözlerden dolayı özür dilemesi gerektiğini söyledi. Kurtulmuş, bunun İmamoğlu'na daha fazla puan kazandıracağını da sözlerine ekledi.

CNN TÜRK'te Hafta Sonu programında Hakan Çelik'in konuğu olan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

ABD İLE YAŞANAN S-400 KRİZİ

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin S-400 kararının Türkiye'nin bağımsızlığı ile ilgili bir karar olduğunu söyledi. Amerika'nın Türkiye'nin kendi savunma şemsiyesini kurabilecek noktaya gelmesinden endişe ettiğini belirten Kurtulmuş, "Kriz olur mu olur ama bağımsızlığımızdan ödün veremeyiz" dedi.

İSTANBUL SEÇİMİ

23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine değinen Kurtulmuş, 31 Mart'tan farklı olarak hemşehri hareketine önem verdiklerini söyledi. Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun yapacağı ortak yayına ilişkin konuşan Kurtulmuş, "Yayının seçimin kaderini belirleyeceğini söylemek doğru olmaz" dedi. Kurtulmuş, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Havalimanı'nda yaşadığı VIP krizine ilişkin de konuştu. Kurtulmuş, İmamoğlu'nun hata yaptığını ifade ederek "İmamoğlu çıkıp 'Özür diliyorum' demeli. Bu daha çok puan kazandırır" dedi.

NE OLMUŞTU?

Karadeniz turunu tamamlayan Ekrem İmamoğlu, İstanbul'a dönmek üzere Ordu Havalimanı'na gitmişti. Burada VIP bölümünden alınmamasında dolayı çıkan tartışmada İmamoğlu'nun Ordu Valisi Seddar Yavuz "İt" diyerek hakaret ettiği iddia edilmişti. İmamoğlu da böyle bir ifade kullanmadığını ifade etmişti.

AK Partili Numan Kurtulmuş\'tan Ekrem İmamoğlu\'na tavsiye: Bu daha çok puan kazandırır

Son Dakika Güncel AK Partili Numan Kurtulmuş'tan Ekrem İmamoğlu'na tavsiye: Bu daha çok puan kazandırır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement