Ak Partili Özdağ: MHP Algı Siyaseti Yapıyor, CHP ile Doku Uyuşmazlığımız Var - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Özdağ: MHP Algı Siyaseti Yapıyor, CHP ile Doku Uyuşmazlığımız Var

Ak Partili Özdağ: MHP Algı Siyaseti Yapıyor, CHP ile Doku Uyuşmazlığımız Var

Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, MHP'lilerin erken seçim öncesinde çözüm sürecini bahane ederek üzerlerine geleceğini belirtip, "Lafla, sloganla milliyetçilik olmaz. İcraatla, inancınla, yüreğinle milliyetçilik yapılır" dedi.

21.08.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, MHP'lilerin erken seçim öncesinde çözüm sürecini bahane ederek üzerlerine geleceğini belirtip, "Lafla, sloganla milliyetçilik olmaz. İcraatla, inancınla, yüreğinle milliyetçilik yapılır" dedi. Özdağ, MHP'nin algı siyaseti yaptığını, CHP ile ise dokularının uyuşmadığını söyledi.

AK Parti Şehzadeler İlçesi Danışma Meclisi'ne katılan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, koalisyon görüşmelerine ve erken seçime değindi. Özdağ, MHP'lilerin çözüm sürecini bahane ederek AK Parti'yi her ortamda eleştirip, oy oranlarını yükseltmeye çalıştığını söyledi. Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ndeki şehit cenazesinde, AK Parti aleyhine sloganlar atıldığına dikkati çeken Milletvekili Özdağ, "MHP, 11 saat Mesut Yılmaz'la, Bülent Ecevit'le oturup, Abdullah Öcalan'ın idam kararını Meclis'e göndermemiş bir parti. Soruyorum, 'O kadar milliyetçiydin de neden idam kararını o zaman göndermedin? Sen hangi sahih ile meclise idam kararını göndermemişsen AK Parti olarak biz de aynı sahih ile çözüm sürecini başlattık. Silahlar sussun, analar ağlamasın istedik ama PKK istismar etti. Herkes şundan emin olsun ki askerime, polisime, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne kim kurşun sıkmışsa, silahı bırakmamışsa onları o silahla toprağın altına gömeceğiz. Lafla, sloganla milliyetçilik olmaz. İcraatla, inancınla, yüreğinle milliyetçilik yapılır" dedi.

'MHP ALGI SİYASETİ YAPIYOR'

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin koalisyon görüşmelerinde sürekli algı oluşturmaya çalıştığını ve koalisyona yanaşmadığına dikkati çeken Özdağ, "Koalisyon gerçekleşmeyince MHP, her zamanki gibi yine kamuoyunda algı operasyonuna başladı. Diyorlar ki, 'Biz, 4 madde sunduk ve bu 4 maddeyi AK Parti kabul etmedi. Onun için koalisyon yapmadık.' Alakası yok. Hafızalarımızı zorlayalım ve ilk günü hatırlayalım. Devlet Bahçeli, 'HDP ile koalisyon yapsınlar olmazsa CHP ile yapsınlar. O da olmazsa HDP-CHP-AK Parti birlikte koalisyon yapsın' dedi. Ardından da nasıl Toroslar'da heyecana kapılıp kükreyerek, 'Öcalan'ı asacağım' demişse ve Ankara'ya geldiğinde sessiz kalmışsa yine aynı şekilde kükreyerek, 'Ne zaman erken seçimse işte o zaman seçim' dedi. Bunların hiçbir zaman hükümet olmak gibi niyetleri olmadı. Türkiye'yi hükümetsiz bırakmak istediler. Acaba AK Parti CHP ile hükümet kurar mı? Bu arada MHP olarak kenarda durup oy toplayabilir mi hesabı yaptılar?" diye konuştu.

'CHP İLE DOKULARIMIZ UYUŞMUYOR'

CHP'ye koalisyon teklif ettiklerini ancak onunda olmadığını vurgulayan Milletvekil Özdağ, "Zaten CHP ile koalisyon yapamazdık. Çünkü CHP, kırk yamalı bohça. Kırk çeşit adam var içinde. 'Ermeniler'e soykırım yapılmıştır' diyen var, 'Türkler Ege'de Rumlara soykırım yaptı' diyen var. PKK, HDP'ye övgüler dizen var. Askere polise kurşun sıkan Sinan Cemgil'e, Mahir Çayan'a övgüler dizen var. Bu CHP'yi anlamak mümkün değil ki. Onlarla öncelikle doku uyuşmazlığımız var. Bunlar nükleer santrale, kalkınma hamlelerine ve bir çok şeye 'hayır' diyorlardı. BU CHP ile nasıl koalisyon yapılabilirdi?" dedi.

'HDP KAYBETTİKÇE PKK EYLEMLERİ ARTIYOR'

Erken seçimin olacağını ve HDP'nin puan kaybedeceğini gören PKK'nın terör eylemlerini bu süreçte daha da arttırmak isteyeceğini belirten Özdağ, "'AK Parti'yi sandıkta vurabilir miyiz?' diye daha çok çalışacaklar. Bir taraftan İsrail, bir taraftan emperyalist güçler, bir diğer yandan paralel yapı ve egemen güçlerin medya uzantıları bizim üzerimize gelecek. Çünkü AK Parti iktidarıyla Türkiye, Ağrı Dağı'nın tepesinden bu kartopunu yuvarlarsa ondan sonra hiçbir şey Türkiye'yi durduramayacak. Bu son şansımız eğer kaybedersek en az bin yılımızı kaybedeceğiz. Şimdi meydanlara çıkma zamanı, yaptıklarımızı anlatma zamanı. Çalışıp yapamadıklarımızı da anlatalım çünkü yapamadıklarımız için de gece gündüz çalışıyoruz. AK Parti tek başına iş başına gelmeli. Çünkü AK Parti Türkiye'nin ümidi olduğu gibi Türk ve İslam dünyasının, mağdur ve mazlum halkların tek ümidi. Durmak yok yola devam diyoruz." - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Özdağ: MHP Algı Siyaseti Yapıyor, CHP ile Doku Uyuşmazlığımız Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement