Ak Partili Özsoy, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Adını Sarıyer'de Yaşatacak - Son Dakika
Politika

Ak Partili Özsoy, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Adını Sarıyer'de Yaşatacak

Ak Partili Özsoy, Muhsin Yazıcıoğlu\'nun Adını Sarıyer\'de Yaşatacak

Sarıyer’deki Sivas dernekleriyle bir araya gelen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu adına Sarıyer’de bir kültür merkezi yapacağının sözünü verdi.

25.03.2014 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer'deki Sivas dernekleriyle bir araya gelen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu adına Sarıyer'de bir kültür merkezi yapacağının sözünü verdi.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Sarıyer'deki Sivas Dernekleri'nin düzenlediği geceye katıldı. Koru Park'ta yapılan programa AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy'un yanı sıra AK Parti Milletvekili Metin Külünk, AK Parti 22. ve 23. Dönem Sivas Milletvekili Selami Uzun ve Sivas dernekleri katıldı. AK Parti 1. Sıra meclis üyesi adayı Av. Nurettin Çelik, Başkan Adayı Sedat Özsoy'dan Muhsin Yazıcıoğlu adına bir park istedi.

"MUHSİN AĞABEYE GÜZEL BİR KÜLTÜR MERKEZİ YAKIŞIR"

Milletvekili Metin Külünk, "Muhsin ağabeye güzel bir kültür merkezi yakışır" deyince bunun üzerine Sedat Özsoy, "Reşitpaşa'da çok güzel bir kültür merkezi yapacağız. Buna rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını vereceğim. Açılışını da hep birlikte yapacağız" diyerek söz verdi. Özsoy'un bu sözü, geceye katılan yüzlerce Sivaslı tarafından ayakta alkışlandı.

Gecede duygu dolu bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "Nurettin kardeşim yiğit adam Muhsin abi için park istedi. Muhsin abinin adı bir parkla sınırlandırılamaz. Sedat Bey'den istediğim şu, Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi. Muhsin Yazıcıoğlu, 28 Şubat'ın en iğrenç günlerinden birisinde başbakanlık merdivenlerine çıktı ve 'Türkiye Suriye olmayacak' dedi. O yiğit adam şehadet şerbetini içmeyip, bugün Gezi'den bu yana cereyan eden darbeci yaklaşımlara, 17 Aralık'taki yargı darbesine karşı da yine Anadolu'dan, Mostar'dan, Bağdat'tan, Kudüs'ten Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında dururdu" şeklinde konuştu.

"BU MİLLET BAŞBAKANIN ARDINDA ÇELİK GİBİ DURACAKTIR"

"Sivaslı olmak Somali'deki çocuklara pirinç olmaktır" diyen Metin Külünk, "Bu seçimlerde bizim meselemiz adaylarımızın seçilip seçilmemesi değil Türkiye meselesidir. Bu millet, davul zurnayla Menderes'i idama gönderenlere Recep Tayyip Erdoğan'ı teslim etmeyecek. Sarıyer'deki Sivaslı kardeşlerim Recep Tayyip Erdoğan'ın ardında çelik gibi duracaklardır, bundan hiç şüphem yok" dedi.

Alkışlar arasında söz alan Sedat Özsoy, kendisine verdikleri destekten dolayı Sivaslılara teşekkür ederek, "Sivaslı dostlarım hep yanımda oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkenin çok önemli bir değeridir. Bu değerli insanın ismini Sarıyer'de yaşatmak istiyoruz. Reşitpaşa ve Hisarüstü'de yapacağımız Kültür Merkezlerimizin inşallah bir tanesine Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını vermek bize nasip olur. Bende kendimi Sivaslılardan ayrı görmüyorum Sivas Koyulhisar'ın Kavacık derneğindenim" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Özsoy, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Adını Sarıyer'de Yaşatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor
    08:58 Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor

    Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan Ergün mesaisinin büyük bir bölümünü ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.

  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.


Advertisement