Ak Partili Salih Koca, Birecik'te Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Politika

Ak Partili Salih Koca, Birecik'te Temaslarda Bulundu

Ak Partili Salih Koca, Birecik\'te Temaslarda Bulundu

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Şanlıurfa’nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı’nı makamında ziyaret etti.

10.03.2018 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı'nı makamında ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak ve partililerin de hazır bulunduğu görüşmede önümüzdeki dönemde yapılacak seçimlere ilişkin durum değerlendirmesi yapıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, günün anısına konuklarına fincan takımı hediye etti. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca ise Fırat'ın incisi Birecik'te kendilerini ağırlayan Pınarbaşı'na teşekkür etti. Birecik Belediyesindeki ziyaret sonrası Pınarbaşı ve AK Parti heyeti, Gaziantep Milletvekili merhum Abdulkadir Yüksel'in kabrini ziyaret etti. Koca, ziyaret kapsamında Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı'nın en büyük projelerinden birisi olan Sahil Parkını da gezdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Salih Koca, Birecik'te Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement