Ak Partili Sevim Savaşer: "Bizim Vatandaşımızdan Oy İstemeye Yüzümüz Var" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Sevim Savaşer: "Bizim Vatandaşımızdan Oy İstemeye Yüzümüz Var"

AK Parti Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili adayı Sevim Savaşer, İnsani Yardım Vakfı (İHH)’yı ziyaret etti.

11.05.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili adayı Sevim Savaşer, İnsani Yardım Vakfı (İHH)'yı ziyaret etti. Ziyarette basın mensuplarına konuşan AK Parti Milletvekili Sevim Savaşer, "Bizim vatandaşımızdan oy istemeye yüzümüz var" dedi.

AK Parti Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Sevim Savaşer, İHH Kadın kolları Başkanı Fatma Türk İHH Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Savaşer'e ziyaretinde Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti Fatih İlçe Kadın Kolları Başkanı Büşra Uncu Özten de eşlik etti.

Ziyarette ilk olarak söz alan İHH Kadın Kolları Başkanı Fatma Türk, "Ülkemizin istikrarın devam etmesi yönünde dua ediyoruz. Yolları açık olsun diyoruz. İnşallah yasal insiyatiflerinin de daha kuvvetli olduğu, tüm halk olarak umudumuz anayasa. Hala insiyatife dayalı pek çok şey yürüyor. Bunları hukuk çerçevesinde çözümleyebilecek bir iradeye hep birlikte inşallah sahip oluruz" diye konuştu.

Türk'ün ardından konuşan AK Parti Milletvekili Sevim Savaşer ise seçim çalışmalarının yoğun geçtiğini söyleyerek, "Bizim hedefimiz daha güçlü, daha fazla sayıda milletvekili alarak yeni bir sivil anayasa yapmak. Bunu da başarabileceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İHH'nın takdir ettikleri bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyen Savaşer, "Yüzden fazla ülkeye her türlü yardımda bulunuyorlar. Örnek alınabilecek bir STK. İnşallah ülkemizde belli temalar üzerine derinleşen STK'larımız artarsa ülkemiz daha iyi noktalara gelecek" şeklinde konuştu.

Başkanlık sistemiyle ilgili soruya da yanıt veren Savaşer, "Önce bir sivil anayasayı yapalım arkadan başkanlık sistemi olacaktır" dedi.

Savaşer muhalefetin vaatlerine de eleştirerek şunları söyledi;

"Vatandaşlarımız inanmıyor ve değer vermiyor. Gerçekçi bulmuyor. Çünkü geçmişte bu vaatleri çok gördüler. İki anahtar vaat ettiler neler neler vaat ettiler. Vatandaş 'bunu yaparsa AK Parti yapar' diyor. Çünkü o güveni vatandaşa verdik. Bizim vatandaşımızdan oy istemeye yüzümüz var. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Sevim Savaşer: 'Bizim Vatandaşımızdan Oy İstemeye Yüzümüz Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement