Ak Partili Uğurlu: "Chp Kemalpaşa'da Tiyatro Oynatıyor" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Uğurlu: "Chp Kemalpaşa'da Tiyatro Oynatıyor"

Ak Partili Uğurlu: "Chp Kemalpaşa\'da Tiyatro Oynatıyor"

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, ilçede köy ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

11.03.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, ilçede köy ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Her fırsatta "Kemalpaşa'da kalkınmayı köylerden başlatıp her bölgeye eşit hizmet götüreceğiz" diyen AK Partili Arif Uğurlu, önceki günde ekibiyle birlikte Akalan köyünde temaslarda bulundu. Köylülerin yoğun ilgisi arasında konuşma yapan Uğurlu, Kemalpaşa Belediye Başkanı ve CHP Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Rıdvan Karakayalı'yı sert sözlerle eleştirdi. Uğurlu, "5 yılda cennet ilçemizi altından kalkamayacağımız hale getirdiler. Belediyeyi iflas ettirdiler, Kemalpaşa'yı bitirdiler. 30 Mart'ta Karakayalı tiyatrosuna son vereceğiz" dedi.

Yerel siyasetin en etkili ismi olarak dikkat çeken AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, seçim çalışmaları kapsamında Kemalpaşa'nın Akalan köyünde seçmenle bir araya geldi. Uğurlu'ya Akalanlılar'ın gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle kahve toplantısı şeklinde gerçekleştirilmesi düşünülen toplantı dışarıya alındı. Uğurlu'ya temasları sırasında Kemalpaşa'nın sevilen iki yüzü AK Parti İzmir İl Meclis Üyesi Mustafa Köse ve İlçe Meclis Üyesi adayı Mehmet Türkmen de eşlik etti.

KEMALPAŞA'YI BİTİRDİLER

Konuşmasında Kemalpaşa'ya yapılan yatırımların azlığına değinen Arif Uğurlu, Kemalpaşa Belediye Başkanı ve CHP Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Rıdvan Karakayalı'yı eleştirdi. Uğurlu, "Sayın Karakayalı 5 yılda cennet ilçemizi altından kalkamayacağımız hale getirdi. Belediyeyi iflas ettirdiler, Kemalpaşa'yı bitirdiler. İşçilerin maaşlarını veremiyorlar. Her yere Aziz Kocaoğlu'yla çekilmiş fotoğrafları asıp birlikte güçlüyüz diyorlar. Aziz Kocaoğlu 250 proje sözü verdi sadece 37'si gerçekleşti. Takdir sizin" dedi. Hizmet denilince AK belediyecilik önde gelir diyen AK Partili Uğurlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım'ı işaret etti. Uğurlu, "Kiminin hayal bile edemediğini Binali Yıldırım'ın öncülüğünde biz gerçekleştirir" diye konuştu.

5 YILDIR KARAKAYALI TİYATROSU OYNANIYOR

AK Parti Kemalpaşa Merkez SKM açılışına da değinen genç başkan adayı şöyle konuştu; "Pazartesi 10 bin kişiyle SKM (Seçim Kordinasyon Merkezi) açtık, ödleri koptu. İşçilerinin parasını bile ödeyemeyen bir belediye bizi nasıl yönetir. Bu ekonomik krize rağmen gidiyor camii yapmaya kalkıyor. Meclis kayıtlarında da vardır. ya dedim 5 yıldır tiyatro oynuyorsun bu da final sahnesi herhalde. Kemalpaşalıların dini duygusuyla oynamayı bırakın. Aldatmaktan vazgeçin. Kemalpaşalıların zekasıyla alay etmeyin" ifadelerinde bulundu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Uğurlu: 'Chp Kemalpaşa'da Tiyatro Oynatıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement