AK Partili Vekilden Nihat Hatipoğlu'na Sert Tepki: Yakıştıramadım - Son Dakika
Magazin

AK Partili Vekilden Nihat Hatipoğlu'na Sert Tepki: Yakıştıramadım

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, 13 yaşındaki çocuğu ailesinden izinsiz Müslüman yapan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na sert tepki gösterdi. Yeneroğlu sosyal medya hesabından, "Nihat hocaya yakıştıramadım ve üzüldüm." ifadelerini kullandı.

14.05.2019 23:38  Güncelleme: 00:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekil Mustafa Yeneroğlu, Nihat Hatipoğlu'nun canlı yayında 13 yaşındaki erkek çocuğunu ailesinden habersiz Müslüman yapmasına tepki gösterdi.

"ASIL SORUN EMPATİ YOKSUNLUĞU"

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Yeneroğlu, "Nihat hocaya yakıştıramadım ve üzüldüm. Ailesinin rızası olmaksızın 13 yaşındaki bir Müslüman çocuğun Hristiyanlar tarafından vaftiz edilmesi durumunda ne hissedersem, bu görüntüler karşısında aynı hissiyatı taşıdım. İstismar mutlaka bir boyutu. Asıl sorun empati yoksunluğu." ifadelerini kullandı.

AK Partili Vekilden Nihat Hatipoğlu'na Sert Tepki: Yakıştıramadım

NE OLMUŞTU?

Nihat Hatipoğlu canlı yayında isminin Arthur olduğu ifade edilen 13 yaşındaki çocuğu Kelime-i Şahadet getirterek Müslüman yapmıştı. Programda çocuğun ailesinin bu olaydan haberi olduğu söylenmişti. Fakat Daha sonra çocuğun ailesi bu duruma tepki göstererek konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

AK Partili Vekilden Nihat Hatipoğlu'na Sert Tepki: Yakıştıramadım
AK Partili Vekilden Nihat Hatipoğlu\'na Sert Tepki: Yakıştıramadım

Son Dakika Magazin AK Partili Vekilden Nihat Hatipoğlu'na Sert Tepki: Yakıştıramadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (169)

  • Ramazan: Hz Ali müslüman olurken ailesinden izin almişmiydi. Bu vekiller kimin vekili. Bir insanın hidayetine vesile oluyorsun ve istismar ile suçlaniyorsun. 167 73 Yanıtla Haklisniz: Yaparsa akparti yapar!! 1 1
  • Doğru cu: Tam tersi sizin çocuğunuza yapıldığını düşünün öyle yorum yapın vekil haklı 100 58 Yanıtla
  • sema: 18 yas olursa tamam ama henüz kendini bilmeyen bir kucuk cocuk ailenin rızası olmadan yapılmamalıydı bence de . ailesi tepki gosterdiyse haklılar. 18 yaş sonrası olsun ama şu an yanlış. müslüman olmak istemesi güzel tabi en dogrusu. ama şu an yanlış . 79 74 Yanıtla Müslüman: Hayırdır ya o çocuk dünyaya gelirken anne babasına mı danıştı Hz. Ali 10 yaşında Müslüman oldu anne babasına bile sormadı 1 0 O nasıl soz: Dınde yasmı var kanun Allahın kanunu degılmı 1 0 Sinirli : Yanlış olan sizlersiniz ALLAH dememin yaşı mı olur 1 0 Abuzer han : Peygamberler ailelerinden izin mi alıyorlardı 0 0 Rifat: Bu bir din seçimi olduğuna göre dini kurallara bakılmalıdır, dinen reşitlik buluğ çağında başlar, buluğ çağı erkeklerde dünya ortalaması 12, kızlarda ise 9 dur, erkeklerde rüyalanma ile kızlarda ise menstürasyon yani adetlenme ile başlar, bu dönemi geçen bireyde günah ve sevaplarının sayımı başlar. 18 değildir. 0 0 ahmethan: Rıfat a cvp : o zaman bulug cagına giren her cocuk herseyi yapsın öyle mi madem resitler. madem günah sevaplar yazılıyor gunahları sana olsun o zaman. cunku burda insanları yanlıs yonlendirip kucuk yasta olanları etkiliyosunuz. yaptıgınız yanlıs birader . 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement