Ak Partili Yılmaz: "31 Mart Bir Milattır" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Yılmaz: "31 Mart Bir Milattır"

Ak Partili Yılmaz: "31 Mart Bir Milattır"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Birliğimizi, beraberliğimizi koruyacağız, birtakım fitne odaklarının bizi parçalanmasına müsaade etmeyeceğiz ve Allah'ın izniyle 31 Mart bir milattır" dedi.

25.02.2019 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Birliğimizi, beraberliğimizi koruyacağız, birtakım fitne odaklarının bizi parçalanmasına müsaade etmeyeceğiz ve Allah'ın izniyle 31 Mart bir milattır" dedi.

AK Parti Bingöl'de Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı, Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek, merkez ve ilçe belediye başkan adayları, partililer ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi. SKM'de konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Ekonomimizi 3,5 kat büyüktük. İhracatımızı 36 milyar dolardan 168 milyar dolara çıkardık. Turist sayıları 10 milyonlar civarındaydı geçen sene 45 milyon insan Türkiye'yi ziyaret etti. Türkiye artık kendi tankını, topunu üretmeye başlayan bir ülke haline geldi. İnsanlı, insansız hava araçları üreten bunları ihraç eden bir ülke haline geldi. Şimdi bazıları diyor ki, niye bu kadar Türkiye'ye saldırıyorlar. Siz de dışardan bu ülkeyi sevmeyen, bu toplumu sevmeyen insanlar olsanız bunlara müsaade eder misiniz? İşte o yüzden saldırıyorlar ama Allah'ın izniyle başaramayacaklar. Bir taraftan PKK bir taraftan DAEŞ bir taraftan FETÖ bir taraftan DHKPC bütün terör örgütlerini üzerimize saldılar. Ayrı ayrı değil hepsini eş zamanlı aynı anda çünkü bunların mutfağı aynı tezgahları aynı bunların isimlerinin farklı olduğuna bakmayın bunlar aynı şirketin bayileri gibidir" ifadelerini kullandı.

Konuşmasını sürdüren Yılmaz, "AK Parti bir taraftan hizmet etti,bir taraftan da huzur ve güven ortamını sağladı. Huzurun olmadığı yerde bir gelişme olabilir mi, Özgürlük olabilir mi, demokrasi olabilir mi.İnsanların can derdinde olduğu, insanların doğru düzgün korkudan dışarıya çıkamadığı bir yerde demokrasi olur mu, kalkınma olur mu? İşte AK Parti bütün bu terör örgütlerini bir bir alt ederek huzur ve güven ortamını sağlayarak Türkiye'de gerçek anlamda demokrasinin gerçek anlamda kalkınmanın da önünü açmıştır. Bu yasakları kim kaldırdı Türkiye'de.Şimdi bakın Sayın Cumhurbaşkanımıza diktatör diyorlar değil mi? Menderes'e de aynı söylemişlerdi, Özal'a da aynısını söylemişlerdi. Söyleyen aynı çevreler, söyleten aynı güçler bunları çok iyi bilmemiz lazım. Demokrat değil dedikleri Recep Tayyip Erdoğan başörtüsüne özgürlüğü getirdi mi kardeşlerim. Anadile özgürlüğü getirdi mi değerli kardeşlerim" diye konuştu.

"31 Mart bir milattır"

31 Mart'ın önemli bir seçim olduğuna değinen Yılmaz, şunları kaydetti:

"Birliğimizi, beraberliğimizi koruyacağız, bir takım fitne odaklarının bizi parçalanmasına müsaade etmeyeceğiz ve Allah'ın izniyle 31 Mart bir milattır. Yeni yönetim sistemine geçtik, başkanlık sistemini kurduk, 12 Eylül Anayasasını ortadan kaldırdık yeni bir anayasa geldi. ve sonra yeni bir sisteme geçtik. Şimdi Türkiye saldırmak isteyenler için son bir fırsat var oda yerel seçimler. Niye saldırmak istiyorlar dertleri şu,diyorlar ki biz bu yerel seçimlerde daha düşük oy almasını sağlarsak AK Parti'nin Türkiye'nin istikrarını bozarız, Türkiye'nin istikrarı ortadan kalkar, halkın psikolojisi bozulur ve böylece yavaş yavaş bu ülkede farklı bir düzene doğru gideriz diyorlar. Ama biz bunlara müsaade etmeyeceğiz." - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Yılmaz: '31 Mart Bir Milattır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu
    04:47 Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu

    Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri, Başkan Atay'a desteklerini açıkladı ve teşekkür etti.

  • Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti
    04:37 Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti

    Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Venezuela'da düzenlenecek devlet başkanı seçimiyle ilgili adil bir seçim süreci yürütülmesini istedi. Lula da Silva, muhalefet adayının dışlanmasını eleştirirken Macron, muhalif adayların önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halka Çağrıda Bulundu
    03:35 AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halka Çağrıda Bulundu

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi Adayı Muhterem Kılıç, 31 Mart'ta halka "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısında bulundular.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak
    01:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek. Ayrıca, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul Programı'na da katılacak.


Advertisement