Ak Partili Zülbaharoğlu: "7 Haziran Seçimleri Demokrasi Şöleni Olacak" - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Zülbaharoğlu: "7 Haziran Seçimleri Demokrasi Şöleni Olacak"

Ak Partili Zülbaharoğlu: "7 Haziran Seçimleri Demokrasi Şöleni Olacak"

AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Yasin Zülbaharoğlu, Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşana kadar çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

29.05.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Yasin Zülbaharoğlu, Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşana kadar çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Zülbaharoğlu, "7 Haziran hepimiz için demokrasi şöleni olsun" dedi.

AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayları Yasin Zülbaharoğlu ve Betül Birer, Bahçelievler'de düzenlenen yürüyüşe katıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşte Milletvekili adayları hem esnafları selamladı hem de seçimler için destek istedi.

Seçim çalışmalarını her gün aynı heyecanla yaptıklarını belirten Yasin Zülbaharoğlu, "Hiç yılmadan vazgeçmeden seçime kadar elleri sıkmaya, çalmadık kapı bırakmamaya çalışıyoruz. Başbakanımız ve teşkilatımızdan aldığımız güçle vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Biz daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de sandıktan başarı ile çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.

Yasin Zülbaharoğlu, seçim sürecinde her partinin bir söylem geliştirdiğini belirterek, "Herkes bir rota çiziyor kendisine fakat biz her zaman "onlar konuşur AK Parti yapar" diyoruz. Onlar bugüne kadar sadece konuştular. Daha önceki hükümetler döneminde neler olduğunu gördük. 7 Haziran seçimlerinin ardından 13 yıldır yaptığımız çalışmaların üzerine yenilerini katacağız. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşana kadar durmak yok yola devam diyoruz. 7 Haziran günü bir demokrasi bayramı yaşansın istiyoruz. Biz seçimden sonra kimin hangi partili olduğuna bakmadan kardeşçe bu ülkede yaşamaya devam edeceğiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Zülbaharoğlu: '7 Haziran Seçimleri Demokrasi Şöleni Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement