Ak Partililer Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Ak Partililer Yemekte Bir Araya Geldi

Ak Partililer Yemekte Bir Araya Geldi

AK Parti Bozkurt ilçe Başkanlığı, AK Parti, Teşkilatı ile buluşuyor etkinliği düzenleyerek partililere yemek verdi.

15.05.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bozkurt ilçe Başkanlığı, AK Parti, Teşkilatı ile buluşuyor etkinliği düzenleyerek partililere yemek verdi.

İlçedeki Sultan Düğün Sarayında düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını AK Parti Bozkurt ilçe Başkanı Mehmet Balta yaptı. Etkinliğe AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, AK Parti Kastamonu il Başkanı Av. Halil Uluay, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, Milletvekili Adayları Metin Çelik ve Zafer Nalbantoğlu, İl Genel Meclisi üyeleri, parti yöneticileri, mahalle başkanları ile sandık başkanı müşahitler katıldı.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Bozkurt'un doğa harikası olduğunu belirterek yaptığı konuşmasında, "Bizi hedefe götürecek parti AK Parti bunu herkes biliyor muhalefet partileri biliyor. Fakat ideolojik fikirlerinden dolayı kabul etmek istemiyorlar. Dogru yol AK Parti biz bunun için durmadan yollumuza devam ediyoruz. Onlar konuşur AK Parti yapar. 13 yılda neler yapıldı bu partinin amacı insana hizmet etmek. Bu hedeften şaşmayalım daha çok sarılalım çünkü bizim için başka bir hedef yok. Bakın, Karadeniz sahil yolu, Ilgaz tüneli, İnebolu limanı hep bunlar hayal olan sözlerdi ama bir bir gerçek oluyor. Bundan sonrada bu çalışmalar AK Parti iktidarı ile devam edecektir" diye konuştu.

Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu, "Bizler bu kalabalığı gözlerinizdeki aşkı şevki gördükçe daha da umutlanıyoruz. AK Parti iktidarının 3 Kasım 2002'de göreve geldiğinde bu ülkede çok şeyler değişti. 3 Kasım 2002 öncesinde gazete manşetlerine ve televizyon haberlerine bakalım neler var. 3 Kasım 2002'den önce gazete manşetlerinde televizyonlarda her gün üzücü haberleri şehit haberlerini görüyorduk. Hastanelerde parası olmadığı için rehin alınan hastaları manşetlerde görüyorduk. Duble yollarımız olmadığı için kaza oranlarını kazaları görüyorduk. Ekonomimiz alt üst olmuştu. Türkiye hasta adam konumundaydı. AK Parti iktidara geldikten sonra sizlerin destekleriyle dualarıyla oylarıyla birlikte şuanda Allah'a şükür şehit haberleri duymuyoruz bu sizlerin desteğiyle, kurucu başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle bu hale gelen bir Türkiye ile Genel başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun gücü ile kudreti ile olmuştur ve olacaktır. Türkiye 400 milyar TL teröre para harcamıştır. 400 milyar TL'ye Türkiye, Dünyanın en büyük havalimanından bir tanesi olan 3. Hava imanından 15 tane daha yapabiliyorduk. 150 tane boğaz köprüsü yapabiliyorduk. 3500 tane 400 yataklı eğitim ve araştırma hastanesi yapabiliyorduk. 65 Bin tane ilköğretim okulu yapabiliyorduk. Biz AK Parti olarak 2002 den önce emekliyorduk şimdi yürümeye başladık. Şimdi artık 7 Hazirandan sonra Türkiye koşmaya başlayacak" dedi.

Milletvekili Adayı Metin Çelik, "Bozkurt Cumhurbaşkanlığı seçimde gerekeni yapmıştır. Şimdi önümüzde bir seçim daha var diye başladığı konuşmasında, "13 yılda Türkiye köşe bucak değişti. Milletin refahı arttı mazlumlar artık karşında devletin şefkatli elini buldular. Ben bir ayı aşkın süredir sahadayım seçim çalışması yapıyorum insanlar bana benim geçim sıkıntım var diye gelmiyor. Bu bizim için en büyük mutluluk ben geçinemiyorum diye yok. 2002den önce böylemiydi. 2002den önce o kriz dönemlerinde insanlar neler yapıyordu işsiz kalanlar, fabrikasını kapatanlar hamdolsun bugün işyerlerimiz açılmaya devam ediyor. Kastamonu da 2002 yılında 55 bin sigortalı işçi varmış bu rakam sadece 12 yılda 85 Bin'e çıkmış. Muhalefete sesleniyorum bugün asgari ücret üzerinden siyaset yapmaya çalışan, emekli maşları üzerinden milleti kandırmak amacıyla bir iki puan oylarını artırmak amacıyla milletin gözünü boyama amacı içinde olan siyasi partilere sesleniyorum. Siz milletin gözünü boyayamazsınız siz 12 yılda milletin gördüğünü bu büyük hizmetleri millet görmesine rağmen siz bunları görmemekte direniyorsunuz. Sizin gözünüz mühürlenmiş siz sadece hayal görürsünüz. Siz bu büyük hizmetleri görmekten maalesef acizsiniz. Hamdolsun bu büyük hizmetleri takdir eden milletimiz AK Partinin arkasında durmaya devam ediyor" dedi.

Muhalefeti Kaybedenler kulübü olarak nitelendiren Çelik, "Bunlar kaybedenler kulübü ben bunlara böyle sesleniyorum. Dün gazetede okudum MHP'nin milletvekili demiş ki biz şöyle oy alacağız böyle oy alacağız. Siz Cumhurbaşkanlığı seçiminde 14 parti bir araya geldiniz. Kastamonu'da olan partiler 7-8 parti bir araya geldiniz. Ortak açıklama yaptınız ne dediniz. Ekmeletdin İhsanoğlu'na Kastamonu'dan yüzde 65 oy çıkacak dediniz ne çıktı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 65 çıktı. Bunların sözlerine ancak daha önceki sözlerine göre itibar etmek lazım. Bunlar kaybedenler kulübü kaybetmeye de devam edecekler" diye konuştu.

Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen'de konuşmasında, "Siyasete il genel meclisi üyesi olarak başladım biz o yıllarda 2004 öncesinde Kastamonu genelinde sadece 40 kilometre asfalt programı yapabiliyorduk. Bugün 2015 programında 400 kilometre asfalt programımız var biz siyasete başladığımızda Kastamonu köy yollarının yüzde 10'u asfalttı. Bugün hamd olsun köy yollarımızın yüzde 25'i asfalt oldu. Bu yıl 400 kilometre asfalt yapıyoruz 1500 kilometrede stabilize yol programız var bundan bozkurt'ta payına düşeni alacaktır" dedi.

Gülşen, "Bu yıl çok ağır bir kış yaşadık bu kış hem yollarımızı bozdu hem de çok yoğun bir elektrik programı yaşadık. Bu yıla kadar her yıl elektrik hatlarının yenilenmesi için yılda 10 trilyon bir ödenek ayrılıyordu Kastamonu'ya ama yaşadığımız bu kar felaketi doğal afet sebebiyle gittik Başbakanımızla görüştük, Valimizle görüştük el birliğiyle bugüne kadar yılda 10 trilyon olan ödeneği 80 trilyona çıkarttık. Daha yapacağımız çok iş var size gelen siyasi partilerin çoğu iktidarda denendiler. Türkiye'yi krize sokan insanlara bir daha bu millet asla yönetimi teslim etmeyecektir" diye konuştu.

Etkinliğin sonunda programın yapılmasında emeği geçen AK Parti Esenler Belediye Meclis Üyesi Ekrem Acar ile AK Parti Esenler Yönetim Kurulu üyesi Bayram Akkaya'ya birer plaket verildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partililer Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement