Ak Yatırım'dan varant ihracı - Son Dakika
Güncel

Ak Yatırım'dan varant ihracı

Ak Yatırım\'dan varant ihracı

Ak Yatırım, ürün gamını genişleterek ilk Yatırım Kuruluşu Varantı ihracını gerçekleştirdi.

29.05.2020 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Yatırım, ürün gamını genişleterek ilk Yatırım Kuruluşu Varantı ihracını gerçekleştirdi.

Ak Yatırım'dan yapılan açıklamaya göre, uzman kadrosu, dijital kanalları, geniş hizmet ağı ve müşteri odaklı yaklaşımıyla bireysel ve kurumsal yatırımcılara tüm sermaye piyasası enstrümanlarıyla hizmet veren Ak Yatırım, 11 Mayıs tarihinden itibaren piyasa yapıcılığını da üstlendiği ilk Yatırım Kuruluşu Varantı'nı ihraç etti.

Türkiye'nin yerli ikinci Varant ihraçcısı olan Ak Yatırım'ın ihraç ettiği varantlar Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı.

Ak Yatırım bu işlemle, mevcut piyasa yapıcılığı tecrübesiyle tüm yatırımcılara yüksek likidite ve dar makaslarda alım satım yapma imkanı sağlamayı hedefliyor.

Ak Yatırım, aynı zamanda yurt içi piyasalar işlem platformu olan TradeAll TR üzerinden de kendi ihraç ettiği varantların müşterileri tarafından izlenmesine, alım ve satım yapılmasına imkan sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş, Varant ihraçlarına başlanmasıyla yatırımcıların beklenti ve ihtiyaçlarına göre yeni ürünleri hayata geçirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Hizmet kalitesini ve çeşitliliğini geliştirme anlayışımızla beraber müşterilerimize sunduğumuz bu yeni ürün ile yatırım kuruluşu varantlarının ihracına başladığımızı duyurmaktan oldukça mutluyum. Sermaye piyasalarının çokça tercih edilen bu ürününde Ak Yatırım adının da artık yer alması gerektiğine inanıyorduk. İlk aşamada dayanak varlık olarak paylar ile başladığımız varant ihraçlarında, dayanak ürün sınıfı çeşitliliğini arttırmak da önceliklerimiz arasında yer alıyor. Piyasa yapıcılığı tecrübemizle tüm yatırımcıların yüksek likidite ve dar makaslarda kolaylıkla işlem yapmalarını sağlamayı hedefliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ak Yatırım'dan varant ihracı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement