Akademi Türkiye Yarışması Başladı! - Son Dakika
Magazin

Akademi Türkiye Yarışması Başladı!

Daha Önce Atv'de Yayınlanan Akademi Türkiye Yarışması Bu Kez Kanal 1 Ekranlarında Yeniden İzleyenlerle Buluştu. İlk Bölümün Açılışında Tabi Ki Elim Bir Kaza Sonucu Hayatını Kaybeden Barış Akarsu Anıldı ve Ayakta Alkışlandı...

12.01.2008 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DAHA ÖNCE ATV'DE YAYINLANAN AKADEMİ TÜRKİYE YARIŞMASI BU KEZ KANAL 1 EKRANLARINDA YENİDEN İZLEYENLERLE BULUŞTU. İLK BÖLÜMÜN AÇILIŞINDA TABİ Kİ ELİM BİR KAZA SONUCU HAYATINI KAYBEDEN BARIŞ AKARSU ANILDI VE AYAKTA ALKIŞLANDI...

Ekranlarda değişik çizgisiyle farklı bir yer edinen Akademi Türkiye yarışması, ekranlara tekrar merhaba dedi. Yarışmanın ilk bölümünün ilk dakikaları Barış Akarsu'ya ayrıldı.

Akademi Türkiye'nin sunucusu Öykü Serter'in Akarsu ile ilgili yaptığı duygusal konuşmanın ardından jüri üyeleri ve salonda bulunan herkes ayağa kalkarak uzunca bir süre Barış'ı alkışladı ve sevgilerini gönderdi. Aynı zamanda ilk yarışmanın da birincisi olan Barış Akarsu'ya gösterilen sevgi ve coşkulu alkış karşısında Serter'in gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Bu hüzünlü açılışın ardından yarışmacılar tek tek şarkılarıyla jüri üyelerinin ve ekran başındakilerin karşısına gelerek hem kendilerini hem de seslerini tanıttılar. İlk bölüm, doğal olarak tanışma ve başarılar dilemeyle geçti.

Yarışmacılar, İzmir, İstanbul ve Ankara'daki elemelere katılanlar arasından seçildi. Jüri üyeleri arasında ilk yarışmada da yer alan Sabah gazetesi TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ ve Cem Ceminay'ın yanısıra Ayşegül Aldinç, Metin Özülkü, Burcu Güneş ve Özdemir Erkan da bulunuyor.

Program boyunca yarışmacıların bir hayli heyecanlı oldukları gözlendi. Jüri üyeleri ise ilk bölümün tanışmaya ayrılması nedeniyle başarılar dilemekle yetindiler. İlk yarışmanın yarışmacıları da stüdyoda hazır bulundular.(Televizyongazetesi)

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Akademi Türkiye Yarışması Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement