Akademisyenlerin Bildirisine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Akademisyenlerin Bildirisine Tepkiler

Görüntü Dökümü : AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ile ropörtaj - "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi"nin yayınladığı bildiride imzası bulunan 3 öğretim görevlisi hakkında soruşturmanın başlatıldı AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Coşkun: "Devletimize karşı bu türden yaklaşımları asla kabul etmeyeceğimizi, gereğini de yapacağımızı buradan paylaşmak isterim" Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi"nin yayınladığı bildiride imzası bulunan 3 öğretim görevlisi hakkında soruşturmanın başlatıldığını söyledi.

13.01.2016 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ile ropörtaj - "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi"nin yayınladığı bildiride imzası bulunan 3 öğretim görevlisi hakkında soruşturmanın başlatıldı

AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Coşkun:

"Devletimize karşı bu türden yaklaşımları asla kabul etmeyeceğimizi, gereğini de yapacağımızı buradan paylaşmak isterim"

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi"nin yayınladığı bildiride imzası bulunan 3 öğretim görevlisi hakkında soruşturmanın başlatıldığını söyledi.

Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, barış için akademisyenler olarak bir gurubun içerisinde de 3 tane AİBÜ'de görev yapan öğretim üyesinin imzasının bulunduğu bir bildirinin söz konusu olduğunu, üniversitenin adının geçtiği bir akademisyenin daha olduğunu, o kişinin üniversiteden emekli olduğunu söyledi.

"Bu bildiriyi hiç bir şekilde kabul etmek mümkün değil" diyen Coşkun, "Devletimizin planlı kıyım gibi bir ifadesinin geçtiği, katliam gibi ifadesinin geçtiği böyle bir bildiriye imza atanlar hakkında gerekli soruşturmalar başlatıldı. Devletimize karşı bu türden yaklaşımları asla kabul etmeyeceğimizi, gereğini de yapacağımız buradan paylaşmak isterim" diye konuştu.

AİBÜ'den imzası bulunan akademisyenler, Prof. Dr. Barış Kılıçbay, Dr. Ülkü Güney, Doç. Dr. Selime Güzeları ve emekli Prof. Dr. Mustafa Sercan'ın imzası yer almakta.

Akademisyenlerin Bildirisine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akademisyenlerin Bildirisine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement