Akaryakıt istasyonuna gidip atına yakıt almak isteyince binlerce kez izlendi - Son Dakika
Güncel

Akaryakıt istasyonuna gidip atına yakıt almak isteyince binlerce kez izlendi

Konya'da akaryakıt istasyonuna giden bir kişi, sahibi olduğu atına 100 liralık mazot almak isteyip bu anları da kayda aldıktan sonra sosyal medya hesabından paylaşınca binlerce kez izlendi.

04.07.2020 13:13  Güncelleme: 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da akaryakıt istasyonuna giden bir kişi, sahibi olduğu atına 100 liralık mazot almak isteyip bu anları da kayda aldıktan sonra sosyal medya hesabından paylaşınca binlerce kez izlendi.

Konya'da bir süre önce at alan Fatih Ucun, arkadaşlarının ısrarı üzerine şehir merkezinde bulunan kafeye gitmek üzere yola çıktı. Yol üzerinde bulunan petrole uğrayan Fatih Ucun pompacıdan atına 100 liralık mazot almak istedi ve bu anları kayda aldı, ardından arkadaşlarıyla sosyal medya hesabında paylaştı. Görüntüler kısa sürede sosyal medya sayfaları tarafından paylaşılınca birlerce kez izlendi. Fatih Ucun'u zaman zaman şehir içinde atıyla tur attığını görenler, onu sosyal medya hesaplarından paylaşıyor ya da fotoğraf çekinmek istiyor.

Konuyla ilgili konuşan Fatih Ucun, "At merakım geçen kış başladı. Konya genelinde çiftlik ve at araştırması yaptım. Bana uygun olarak da bu Arap atını seçtim. Arap atları daha rahat ve uysal olduğuı için. Geçtiğimiz hafta sonu da arkadaşlar arasında ata binip bizim yanımıza gelebilir misin muhabbeti oldu. Ben de gelirim neden olmasın dedim. Öyle yola düştüm işte, yolda petrole uğradım bir de eğlence olsun diye. Orada kasiyer ablalardan ve pompacı abilerden çok güzel tepkiler aldım. Fotoğraf çekinenler ve hayvanı sevmeye gelenler oldu. Böyle güzel tepkiler alacağımı hiç düşünmüyordum açıkçası. Bizim için de farklılık oldu hem Kırbaçkaya şehir hayatına biraz alışmış oldu. Daha sonradan da petrolde bazı görüntüler çekmiştim instagram hesabı üzerinden kendim arkadaşlarımla paylaşmak için. Orda görüp de hoşuna gidenler Konya'nın sosyal medya hesaplarında paylaşmışlar. İnternet ve sosyal medya üzerinde de görüntülerim oldukça paylaşıldı. Oradan da çok güzel dönüşler aldım" ifadelerini kullandı.

(Ramazan Çetin/İHA)

Akaryakıt istasyonuna gidip atına yakıt almak isteyince binlerce kez izlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akaryakıt istasyonuna gidip atına yakıt almak isteyince binlerce kez izlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi dağıttı. Dağıtım töreninde İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında yapılan fidan dağıtımının, bitkisel üretimi artırmayı hedeflediğini belirtti. Proje kapsamında düşük gelirli, küçük ölçekli, organik tarım ve iyi tarım uygulamaları yapan üreticilerin öncelikli olarak faydalandığı ifade edildi.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement