Akaryakıt İstasyonuna Gelen Bıçaklı Soyguncu Paraları Poşete Doldurup Kaçtı! - Son Dakika
3.Sayfa

Akaryakıt İstasyonuna Gelen Bıçaklı Soyguncu Paraları Poşete Doldurup Kaçtı!

İstanbul'da bir akaryakıt istasyonuna gelen yüzü maskeli bıçaklı soyguncu kasadaki paraları poşete doldurup kaçtı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

20.05.2017 05:37  Güncelleme: 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul, Sancaktepe'de akaryakıt istasyonuna gelen yüzü maskeli bir kişi kasada bulunan yaklaşık bin lirayı alarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

BIÇAK ZORUYLA SOYUP KAÇTI

Olay, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda geçen Çarşamba günü sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi.

Akaryakıt istasyonunun marketine gelen yüzü maskeli bir kişi yazar kasadaki görevliden bıçak zoruyla paraları istedi. Kasadaki yaklaşık bin lirayı yanında getirdiği poşete koyan şüpheli daha sonra koşarak uzaklaştı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, yüzü maskeli bir kişinin akaryakıt istasyonunun marketine geldiği görülüyor. Şüpheli kişi daha sonra kasadaki görevliye elindeki bıçağı göstererek kasada bulunan paraları istiyor. Kasadaki paraları poşete koyan şüpheli daha sonra marketten koşarak uzaklaştığı görülüyor.

Güvenlik kameraları görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Akaryakıt İstasyonuna Gelen Bıçaklı Soyguncu Paraları Poşete Doldurup Kaçtı!
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Akaryakıt İstasyonuna Gelen Bıçaklı Soyguncu Paraları Poşete Doldurup Kaçtı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement