Akaryakıt İstasyonundaki Bıçaklı Soygun Kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Akaryakıt İstasyonundaki Bıçaklı Soygun Kamerada

Akaryakıt istasyonundaki bıçaklı soygun kamerada Soyguncu görevliyi bıçakla etkisiz hale getirip bin lira çaldıİSTANBUL - Sancaktepe'de bir akaryakıt istasyonuna giren maskeli soyguncu, görevliyi bıçakla tehdit ederek yaklaşık bin lirayı yanında getirdiği poşete koyarak kayıplara karıştı.

20.05.2017 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akaryakıt istasyonundaki bıçaklı soygun kamerada

Soyguncu görevliyi bıçakla etkisiz hale getirip bin lira çaldı

İSTANBUL - Sancaktepe'de bir akaryakıt istasyonuna giren maskeli soyguncu, görevliyi bıçakla tehdit ederek yaklaşık bin lirayı yanında getirdiği poşete koyarak kayıplara karıştı. Soygun anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda geçtiğimiz Çarşamba günü sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, akaryakıt istasyonunun market bölümüne gelen yüzü maskeli bir kişi kasadaki görevliden bıçak zoruyla paraları istedi ve yaklaşık bin lirayı yanında getirdiği poşete koyarak olay yerinden uzaklaştı.

Güvenlik Kameralarından kaçamadı

Soygunluk anının güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, maskeli bir kişinin akaryakıt istasyonunun marketine geldiği, kasadaki görevliye elindeki bıçağı göstererek kasadaki paraları istediği ve paraları poşete koyan şüphelinin marketten koşarak uzaklaştığı görülüyor.

Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Akaryakıt İstasyonundaki Bıçaklı Soygun Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Akaryakıt İstasyonundaki Bıçaklı Soygun Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement