AKARYAKIT İSTASYONUNU SOYAN ŞÜPHELİ, BANYODA YAKALANDI - Son Dakika
Güncel

AKARYAKIT İSTASYONUNU SOYAN ŞÜPHELİ, BANYODA YAKALANDI

ADANA'da yanındaki 3 kişiyle birlikte silah zoruyla akaryakıt istasyonunun içinde 550 bin TL ile 600 gram altın bulunan kasasını alan şüpheli Serkan Keskin'in (22) adresine operasyon düzenlendi.

17.09.2022 11:14  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da yanındaki 3 kişiyle birlikte silah zoruyla akaryakıt istasyonunun içinde 550 bin TL ile 600 gram altın bulunan kasasını alan şüpheli Serkan Keskin'in (22) adresine operasyon düzenlendi. Polisin geldiğini görünce kaçıp, mahalledeki bir arkadaşının evine giren Keskin, banyoda yakalandı.

Olay, 3 Mayıs gece saatlerinde Sarıçam ilçesi İncirlik Mahallesi'nde meydana geldi. Kar maskeli Mustafa Orman, Ferhat Ulaş, Yunus Emre Epkılıç ile Serkan Keskin, gittikleri akaryakıt istasyonunun yönetim ofisinde çalışanları silahla tehdit ederek paraların bulunduğu kasanın yerini öğrendi. Şüphelilerden Keskin, içinde 550 bin TL ile 600 gram altın bulunan çelik kasayı alıp, cipe yükledi. Bir başka şüpheli ise akaryakıt istasyonunun güvenlik kamera cihazını söktü. Şüpheliler, geldikleri ciple kaçtı. İhbar üzerine çalışma başlatan Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin soygundan bir gün önce olayda kullandıkları cipi çaldıklarını saptadı.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Şüphelilerin yakalanması için belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, Mustafa Orman, Ferhat Ulaş ve Yunus Emre Epkılıç ile birlikte onlara yardım ettikleri belirlenen 5 kişiyi gözaltına aldı. Akaryakıt istasyonundaki soyguna karışan Serkan Keskin ise adresinde bulunamadı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Orman, Ulaş ve Epkılıç tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

EVİN ÇATISINDAN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Polis, o tarihten bu yana firari olan şüpheli Serkan Keskin'in yakalanması için çalışmalarını sürdürdü. Şüphelinin Ova Mahallesi'ndeki bir evde saklandığını belirleyen ekipler, dün söz konusu adrese baskın yaptı. Polisin geldiğini gören Keskin, evin çatısından atlayarak kaçmaya başladı. Polis, takip ettiği şüpheliyi, mahalledeki arkadaşı Timur S.?nin evinin banyosunda yakaladı. Polise direnen Timur S. ile Keskin emniyete götürüldü.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Serkan Keskin çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Timur S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

AKARYAKIT İSTASYONUNU SOYAN ŞÜPHELİ, BANYODA YAKALANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AKARYAKIT İSTASYONUNU SOYAN ŞÜPHELİ, BANYODA YAKALANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement