Akasaray Osb'de İstihdam Sayısı Arttı - Son Dakika
Yerel

Akasaray Osb'de İstihdam Sayısı Arttı

Aksaray Valisi ve Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Alimoğlu, Aksaray OSB'de istihdam sayısının arttığını söyledi.

08.09.2011 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Valisi ve Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Alimoğlu, Aksaray OSB'de istihdam sayısının arttığını söyledi.

Alimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sürekli büyüyen Aksaray OSB'nin yeni genişleme alanlarına ihtiyacı olduğunu, 663 hektar alanda kurulu OSB'ye ilave genişleme alanı için çalışmaların başlatıldığını belirtti.

5084 sayılı yatırımların ve istihdamın teşviki kanunu ile Aksaray'da yatırımların hızla arttığını ifade eden Alimoğlu, teşvik kanunundan önce 22 fabrikada yaklaşık 600 kişi istihdam edilirken, teşvik kanunundan sonra Aksaray OSB'de üretime geçen fabrika sayısının 130'a, çalışan işçi sayısının ise 5 bin 200'e ulaştığını bildirdi.

Alimoğlu, OSB Yönetim Kurulu'nun, mevcut alanların durumunu göz önüne alarak yeni bir genişleme alanı ihtiyacının doğması üzerine 3'üncü genişleme alanının düzenlenmesi için çalışmalara başladığını ifade etti.

Aksaray'da yatırım yapmak için arsa talebinde bulunan yatırımcılara her türlü kolaylığın gösterildiğini dile getiren Alimoğlu "Yatırımcılarımızı Aksaray'a davet ediyoruz. Her türlü imkânlarımızı yatırımcıların hizmetine sunuyoruz. Yatırımcılarımızı bilgilendirip en kısa sürede taleplerini karşılıyoruz" dedi.

- AKSARAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akasaray Osb'de İstihdam Sayısı Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement