Akbaşoğlu - Prof. Dr. Hasan Zuhuri Sarıkaya Barajı ve Çankırı'da açılan fabrikalar - Son Dakika
Güncel

Akbaşoğlu - Prof. Dr. Hasan Zuhuri Sarıkaya Barajı ve Çankırı'da açılan fabrikalar

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

20.01.2021 13:04  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. (3)

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu: "(Prof. Dr. Hasan Zuhuri Sarıkaya Barajı) Yüzde 11 seviyelerinde fiziki ve parasal gerçekleşmeye kavuştuğunu görmenin mutluluğunu müşahade ettik."

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu: "Gerçeklikten koparak kendi hayal dünyasında bir takım kendi kurguları, vehimleri ve kuruntuları ile olayları değerlendirerek varsayımsal bir takım sonuçlara varmak hakikaten bir zihin dağınıklığının ve zihin parçalanmışlığının alameti farikası olsa gerek"

Akbaşoğlu - Prof. Dr. Hasan Zuhuri Sarıkaya Barajı ve Çankırı\'da açılan fabrikalar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akbaşoğlu - Prof. Dr. Hasan Zuhuri Sarıkaya Barajı ve Çankırı'da açılan fabrikalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çin'deki Kunming'deki Yangınlar Söndürüldü
    13:50 Çin'deki Kunming'deki Yangınlar Söndürüldü

    Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin merkezi Kunming'de çıkan tüm yangınlar Pazartesi günü saat 21.56 itibarıyla söndürüldü. Jinning ilçesi orman ve çayır yangınlarını önleme merkezinden yapılan açıklamada, herhangi bir can kaybı olmadığı ve yangının nedeninin araştırıldığı belirtildi. Yangın Cuma günü Erjie kasabasının Diantou köyünde başlamıştı.

  • Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı
    13:50 Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı

    Artvin'in Borçka ilçesinde bir genç balık tutmak için gittiği Çoruh Nehri'nde baraj kapakları açılıp nehrin debisi yükselince köprü ayağında mahsur kaldı. Genç, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

  • Çin'de Yapılması Planlanan Tren Garı Tasarımı Hijyenik Pede Benzetildi
    13:49 Çin'de Yapılması Planlanan Tren Garı Tasarımı Hijyenik Pede Benzetildi

    Çin'in Nanjing kentinde yapılması planlanan tren garı için önerilen tasarım, internet kullanıcıları tarafından hijyenik pede benzetildi. Yetkililer, tasarımın erik çiçeklerinden ilham aldığını söylese de, sosyal medya platformlarında milyonlarca kez görüntülenen başlık, tasarımın hijyenik pede benzediği yorumlarıyla dikkat çekti. Garın inşası tahminen 20 milyar yuana mal olacak ve daha önce Çin'de bazı mimari tasarımlar da benzer şekilde dikkat çekmişti.

  • Eskişehir'de tramvay kazası: Polis memuru ağır yaralandı
    13:48 Eskişehir'de tramvay kazası: Polis memuru ağır yaralandı

    Eskişehir'de karşıdan karşıya geçerken tramvayın çarpması sonucu ağır yaralanan bir polis memuru tedavi altına alındı. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memuru Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve hayati tehlikesi devam ediyor. Tramvayın sürücüsü gözaltına alındı. Eskişehir Emniyet Müdürü, yaralı polis memurunun sağlık durumunu öğrenmek için hastaneyi ziyaret etti.

  • Pursaklar Belediyesi 350 İşçi Alımı Yapacak
    13:48 Pursaklar Belediyesi 350 İşçi Alımı Yapacak

    Pursaklar Belediyesi, Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında 6 aylık dönem için çalışacak 350 erkek ve kadın işçi alımı yapıyor.


Advertisement