Akbb'nin Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Akbb'nin Olağan Meclis Toplantısı

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) Başkanı Hakan Tütüncü, görevleri süresince yüzde 100'lük büyüme ile Birliğe üye sayısını 82'ye çıkarmak istediklerini bildirdi.

23.04.2018 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) Başkanı Hakan Tütüncü, görevleri süresince yüzde 100'lük büyüme ile Birliğe üye sayısını 82'ye çıkarmak istediklerini bildirdi.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, AKBB'nin Olağan Meclis Toplantısı, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki bir otelde gerçekleşti. Toplantıda, Denizli Pamukkale ve Bekilli, Amasya Göynücek, Çorum Ortaköy ile Afyonkarahisar Haydarlı belediyelerinin üyelik başvuruları oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıya başkanlık eden AKBB ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başarılı geçen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı gibi tüm faaliyetlerde emeği geçenlere teşekkür etti ve yıllık değerlendirme konuşması yaptı.

Yeni üyelerle birlikte üye sayılarının 71'e ulaştığını belirten Tütüncü, göreve geldiklerinde 41 olan üye sayısını 82'ye çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi. Her müracaatın sevindirici olduğunu ifade eden Tütüncü, her üye belediyenin Birliği daha da güçlendirdiğini kaydetti.

AKBB'nin 2017 yılı kesin hesabının görüşülmesinde de söz alan Tütüncü, gelirlerde yüzde 75 isabet oranını tutturduklarını ifade etti. Harcamalarda ise tutumlu davranarak yüzde 45 oranını tutturduklarını belirten Tütüncü, birlik kasasında yaklaşık 1 milyon lira, İller Bankası'ndan da 1,5 milyon lira alacakları olduğunu bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akbb'nin Olağan Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement