Akçakale Belediyesinden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Akçakale Belediyesinden Örnek Davranış

Akçakale Belediyesinden Örnek Davranış

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi şehitler kabrinin bulunduğu mezarlığa bakım yaparak ihata duvarı çekti.

19.07.2017 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediyesi şehitler kabrinin bulunduğu mezarlığa bakım yaparak ihata duvarı çekti.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın talimatıyla daha önce de 12 metrelik Türk Bayrağı asılan mezarlığa belediye ekipleri bakım yaptı. Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Halil Kanat ve Şehit Polis Mahmut Kanat'ın kabirlerinin bulunduğu Öncül Mahallesinde bulunan mezarlıkta ekipler iş makineleriyle çevreyi temizleyip, düzenledi. Ekipler sonra ihata duvarı çekerek mezarlığı koruma altına aldı.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, vatan uğruna canını feda eden şehitlere minnet borçlu olduklarını belirterek, "Şehitlerimizin kabrinin bulunduğu mezarlığımızın çevresini bakıma aldık. Hem şehit yakınlarımızın mezarlığa gelişlerinde gönüllerindeki ateşe bir damla da olsa su serpmek istedik hem de Akçakalelilere yakışanı yaptık" dedi.

AK Parti Akçakale Belediye Meclis Üyesi Übeyit Altun mezarlık çalışmalarını yerinde inceleyerek, "Yapılan hizmetle mezarlığımızın hem çevresi temizlendi hem de burada yakınlarının kabri olan vatandaşlarımız çok sevindi. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakale Belediyesinden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement