Akçakale Belediyesine yeni iş makinesi - Son Dakika
Güncel

Akçakale Belediyesine yeni iş makinesi

Akçakale Belediyesine yeni iş makinesi

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya araç parkına yeni bir Ekskavatör daha kazandırdı.

23.01.2020 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale Belediyesi, insan ve hizmet odaklı yerel yönetim anlayışı ile ilçe sakinlerine zamanında ve eksiksiz hizmet vermek amacıyla, sahip olduğu bütçeyi verimli ve etkin kullanmaya devam ediyor

Her geçen gün bünyesine yeni araçlar ekleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, araç parkına bir Ekskavatör kazandırdı.

Şanlıurfa Akçakale belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere bir süredir girişimlerde bulunan başkan Mehmet Yalçınkaya ilçeye kazandırdığı yeni araçlarla ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı.

Son dönemlerde araç filosunu önemli ölçüde güçlendiren Akçakale Belediyesi, araç filosuna kentin önemli ihtiyaçlarından bir adet hidrostatik yürüyüşlü kompakt vakumlu yol süpürme makinesi, Bir kepçe iki Ekskavatör ve bir çöp toplama aracı toplamda 5 yeni araçla güçlendirildi.

"İlçemize eksiksiz hizmet vermek için çalışıyoruz"

Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya yeni alınan iş makinası ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Araç parkını, geçmişten gelen borç ve faiz yükü nedeniyle hak ettiği şekilde güçlendirmelerinin bir süre mümkün olmadığın kaydetti, "Ancak yeni dönemle birlikte belediyenin borç yükünü büyük miktarda azalttık ve her alanda ciddi bir tasarruf politikası uyguladık. Bu sayede de araç filomuzu zaman içinde zenginleştirip güçlendirmeye başladık. Geçen süreç içinde belediyemizin ve özellikle sahada çalışan personelimizin ihtiyaç duyduğu iş makineleri ve araç-gereç ihtiyacını büyük oranda temin ettik" ifadelerini kullandı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akçakale Belediyesine yeni iş makinesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'de Fındık Bahçelerinin Rehabilitasyonu Projesiyle Verim ve Kalite Artıyor
    11:57 Türkiye'de Fındık Bahçelerinin Rehabilitasyonu Projesiyle Verim ve Kalite Artıyor

    Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından desteklenen Fındık Bahçelerinin Rehabilitasyonu Projesi kapsamında Ordu'da yeni modern bahçeler kuruluyor. Proje sayesinde yaşlı ve verimsiz fındık bahçeleri sökülerek teraslar oluşturuluyor ve gençleştirme çalışmaları yapılıyor. Bu sayede fındık tarımında verim ve kalite artışı sağlanıyor.

  • Trakya Üniversitesi, Bulgaristan'daki iş birliklerini sürdürüyor
    11:57 Trakya Üniversitesi, Bulgaristan'daki iş birliklerini sürdürüyor

    Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve beraberindeki heyet, Kırcaali Valisi Nikola Çanev'i ziyaret etti. Tabakoğlu, ziyarette, Bulgaristan'daki kurum ve kuruluşlarla iş birliklerinin devam ettiğini söyledi. Üniversitenin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi veren Tabakoğlu, Bulgaristan'daki üniversitelerle yakın ilişkileri ve ikili iş birliklerinin bulunduğunu belirtti. Heyet ayrıca Kırcaali Belediyesi ve Kırcaali Bölge Müftüsü Basri Eminefendi ile de görüştü. Trakya Üniversitesi ayrıca Kırcaali Belediyesi ile eğitim, sağlık, kültür ve teknoloji alanlarında iş birliği anlaşması imzaladı. Rektör Tabakoğlu, bu iş birliği sayesinde önemli projelerin ortaya çıkacağını ve Kırcaalili aday öğrencilerin Trakya Üniversitesinde okumaya davet etti.

  • Sivas İmranlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 147 Hap Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Tutuklandı
    11:54 Sivas İmranlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 147 Hap Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Tutuklandı

    Sivas'ın İmranlı ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, ilçe merkezindeki bir adreste yapılan aramada 2 bin 147 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon sonucunda B.O. ve S.D. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar, adliyeye sevk edildikten sonra 'uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' ve 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak' suçlarından tutuklandı.

  • Bursa'da tehlikeli taşımacılık kamerada
    11:54 Bursa'da tehlikeli taşımacılık kamerada

    Bursa'da bir kamyonetin arkasına koyulan demirlerin güvenlik önlemi alınmadan taşınması ve bir kamyonetin arkasında açık konserve kapağıyla seyahat etmesi amatör kamera tarafından kaydedildi. Sürücülerin uyarılarına aldırış etmeyen bu tehlikeli taşımacılık olayları, büyük bir faciaya yol açmadan atlatıldı.

  • Diyarbakır'da Sıfır Atık Projesiyle Doğa Korunuyor ve Ekonomiye Katkı Sağlanıyor
    11:54 Diyarbakır'da Sıfır Atık Projesiyle Doğa Korunuyor ve Ekonomiye Katkı Sağlanıyor

    Diyarbakır'da uygulanan "Sıfır Atık" projesi sayesinde doğa korunarak, ekonomiye katkı sağlandı.

  • Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası Verildi
    11:54 Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası Verildi

    Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tepebaşı ilçesinde bulunan bir süt çiftliğine Avrupa Birliği Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası teslim etti. İşletme, AB standartlarında süt ürettiği belirlenerek Eskişehir'de ikinci, Tepebaşı ilçesinde ise ilk AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası almaya hak kazandı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mahalle Esnafını Ziyaret Etti
    11:54 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mahalle Esnafını Ziyaret Etti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Argıncık Çarşı Camii'nde kılınan teravih namazının ardından mahalle esnafını ziyaret ederek sohbet etti.

  • Anka, CHP Genel Merkezi'nde Kurulan Dijital Seçim Takip Merkezini Görüntüledi. CHP'li Okakın:
    11:52 Anka, CHP Genel Merkezi'nde Kurulan Dijital Seçim Takip Merkezini Görüntüledi. CHP'li Okakın: "Eksiksiz Bir Çalışma İnşa Ettik, Hiçbir Şüphemiz Yok."

    ANKA Haber Ajansı, CHP'nin sandık sonuçlarını ve oy kullanma günü yaşanacak tüm gelişmeleri takip edeceği dijital seçim takip ve çağrı merkezini görüntüledi. Okullardan, ilçe ve il seçim merkezlerinden Ankara'ya akacak on binlerce sandık sonucunu bir araya getirecek dijital takip merkezi dördüncü ve son tatbikatını ANKA Haber Ajansı'na açtı. Seçim gecesi hukuki itirazlar ya da parti örgütünün yaşayabileceği her türlü soruna karşı görev başında olacak çağrı merkezi için de CHP'nin Parti Meclisi toplantılarının yapıldığı salon organize edildi. Hem dijital takip üssü hem de seçim günü için yapılan tüm hazırlıklar hakkında ANKA Haber Ajansı'na bilgi veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın 31 Mart seçimleri için hiçbir eksikleri kalmadığını vurguladı. Çok deneyimli ve bu alada rüştünü ispat etmiş bir ekiple çalıştıklarını anlatan Okakın, "Sektörel deneyimi çok yüksek, seçim güvenliğinin dijital altyapısında oluşabilecek tüm alternatif tabloya hazırlık deneyimi de bulunan kimselerle, güçlü bir kadroyla büyük, özverili, eksiksiz bir çalışmayı hep birlikte inşa ettik. Bu konuda hiçbir şüphemiz yok” dedi.

  • Başkan Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi öğrencileri ile iftarda buluştu
    11:52 Başkan Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi öğrencileri ile iftarda buluştu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi öğrencileri ile iftar sofrasında buluştu. Başkan Büyükkılıç, öğrenci ve genç dostu bir şehir olarak daima öğrencilerin en güçlü destekçisi olmaya devam edeceklerini kaydetti.


Advertisement