Akçakmak Caddesi Prestij Kazandı - Son Dakika
Güncel

Akçakmak Caddesi Prestij Kazandı

Akçakmak Caddesi Prestij Kazandı

Kente değer katan projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Akçakmak Yolu'nu baştan aşağı yeniledi.

22.11.2017 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yolun önce alt yapısı yenileyen Büyükşehir Belediyesi ardından kilit parke ve aydınlatma çalışmasıyla Akçakmak'a prestij kattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu Akçakmak yolunda başlatılan çalışmalar tamamlandı. 23 Kasım tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin katılacağı toplu açılış ve temel atma töreninde hizmete açılacak olan yol, modern ve estetik görünümüyle vatandaşların büyük beğenisini topladı. Çalışmalar kapsamında mevcut yolun önce alt yapısı yenilendi, ardından kilit parke çalışması yapıldı. Son olarak da yapılan aydınlatma çalışmasıyla Akçakmak Yolu ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Turgutlu Belediye Başkanı, Turgay Şirin, baştan aşağı yenilenerek güzel bir görünüm kazanan Akçakmak Yolu'nun, Turgutlu'ya hayırlı olmasını temenni etti.

TURGUTLU'YA ÇOK YAKIŞTI

Yapılan çalışmaların ardından Akçakmak Yolu'nu yeni görünümüyle ilçeye çok yakıştığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Gecesiyle gündüzüyle ayrı bir güzellik bir kazanan caddemiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Yaşayan şehirler oluşturmak için çalışmalarımız sürecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akçakmak Caddesi Prestij Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement