Akciğeriyle Umut Oldu - Son Dakika
Güncel

Akciğeriyle Umut Oldu

Samsun'da kafa travması sonucu beyin ölümü gerçekleşen ve vasiyeti üzerine organları bağışlanan çiftçinin akciğeri, İstanbul'da 54 yaşındaki bir hastaya nakledildi.

07.04.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da kafa travması sonucu beyin ölümü gerçekleşen ve vasiyeti üzerine organları bağışlanan çiftçinin akciğeri, İstanbul'da 54 yaşındaki bir hastaya nakledildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Samsun'un Ayvacık ilçesinde çiftçilik yapan evli ve 3 çocuk babası Halil İbrahim Bayar'ın (41) kafa travması sonucu tedavi gördüğü hastanede beyin ölümünün gerçekleşmesi ardından organları vasiyeti üzerine bağışlandı.

Bayar'ın akciğeri, İstanbul'da bronşektazi (2 milimetreden geniş çaplı bronşların duvar harabiyeti nedeniyle kalıcı genişlemesi) hastası 54 yaşındaki erkek hastaya nakledildi.

Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen nakil sonrası, hastanın tedavisine yoğun bakımda devam edildiği öğrenildi.

Hastanede 22. akciğer nakli yapılan hastanın, geçen yılın şubat ayından itibaren hastanenin organ nakli sırasında beklediği kaydedildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akciğeriyle Umut Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement