Akd İletişim Fakültesine Yeni Bina - Son Dakika
Güncel

Akd İletişim Fakültesine Yeni Bina

Akd İletişim Fakültesine Yeni Bina

Akdeniz Üniversitesi (AKD) İletişim Fakültesi yeni binasına taşındı.

16.04.2018 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi (AKD) İletişim Fakültesi yeni binasına taşındı.

Yapımı bir süredir devam eden AKD İletişim Fakültesinin yeni binasının açılışı, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bahattin Bayraktar, AKD Rektörü Mustafa Ünal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan'ın katıldığı törenle yapıldı.

Vali Karaloğlu, törende yaptığı konuşmada, Akdeniz Üniversitesinin Antalya'nın en köklü ve Antalya markasını güçlendiren kuruluşlarından biri olduğunu ifade etti.

Üniversitenin başarılarıyla gurur duyduklarını dile getiren Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Bilgi teknolojilerinin ilerlemesiyle çok farklı metotların, uygulamaların, daha hızlı iletişim imkanı yan bir çağda yaşıyoruz. Öğrencilere tavsiyem, çağın gereği olan iletişimcilere dönüşmemiz gerekiyor. Kesinlikle klasik medyayı ihmal edemeyiz. Bunlar hayatiyetine devam edecek ama çağın gereklerini de çok iyi kullanmalısınız. Sosyal medya gibi."

Karaloğlu, AKD İletişim Fakültesinin sadece teorik ders verilen bir yer değil, televizyonu, radyosu, reklam atölyesi ve haber ajansıyla öğrencilere bilgilerini kullanma imkanı da sunduğuna işaret ederek, "Umarım buradan mezun olan öğrencilerimiz bizim iş arkadaşlarımız olur." dedi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal ise Akdeniz Üniversitesinin Türkiye'nin en önde gelen ve saygın üniversitelerinden biri olduğunu kaydederek, üniversitelerinde 6 binden fazlası yüksek lisans ve doktora olmak üzere 72 bin öğrencinin öğrenim gördüğünü aktardı.

İletişimin öneminin farkında olduklarını belirten Ünal, "Bugün açtığımız iletişim fakültesi binası ile öğrencilerimizin daha donanımlı bir eğitim alması amaçlanmaktadır. Fakültemiz 18 yaşında da olsa bizden çok daha önce kurulan fakültelerle boy ölçüşmektedir." dedi.

Dekan Ayhan da fakültelerinde 3 bölümde 2 bin 154 öğrenciye, 6 profesör, 7 doçent, 10 doktor öğretim üyesi, 7 öğretim görevlisi, 13 araştırma görevlisi ve 16 idari görevli ile öğrenim hizmeti sunduklarını bildirdi.

Yeni binanın açılış kurdelesini kesen Vali Münir Karaloğlu, sınıfları ve etkinlik odalarını dolaşarak öğrencilerle sohbet etti.

Fotoğraf sergileri ile reklamcılık öğrencilerinin ödül almış çalışmalarını dikkatle inceleyen Karaloğlu, fotoğraf makinası ve televizyon isteyen öğrencilerin eksiklerini tamamlanacağını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akd İletişim Fakültesine Yeni Bina - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement