Akdeniz Bölgesi - 16.07.2010 / Cuma - Son Dakika
Yerel

Akdeniz Bölgesi - 16.07.2010 / Cuma

MERSİN BUGÜN MERSİN: AKP'li vekiller kendi iradesini gösteremedi" Greenpeace Akdeniz, Akkuyu'da nükleer santral kurulmasına yönelik anlaşmanın görüşülmesi sırasında, AKP milletvekillerinin "evet" oyu vererek kendi siyasi iradelerini gösteremediğini ve Başbakan ne dediyse onu yaptığını söyledi.

16.07.2010 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN

BUGÜN MERSİN: AKP'li vekiller kendi iradesini gösteremedi"

Greenpeace Akdeniz, Akkuyu'da nükleer santral kurulmasına yönelik anlaşmanın görüşülmesi sırasında, AKP milletvekillerinin "evet" oyu vererek kendi siyasi iradelerini gösteremediğini ve Başbakan ne dediyse onu yaptığını söyledi.

ÇUKUROVA: Narenciyecinin gözü Japonya'da

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı ve Narenciye Tanıtım Grubu Eşbaşkanı Ali Kavak, 2010-2011 ihracat sezonunda, Türkiye'den greyfurt ithalat yasağı kalkacağı düşünülen Japonya'da pazar araştırması yapacaklarını söyledi.

ÖZGÜR HABER: Mersin Elazığ'lı öğrencilerle daha sıcak

Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret eden öğrencilerin havanın sıcak olmasını belirtmesi üzerine Vali Güzeloğlu, kentin öğrencilerin yüzlerindeki gülümsemenin sıcaklığıyla daha sıcak olduğunu söyledi.

OSMANİYE

KINIK: ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ TOPRAĞA VERİLDİ

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını kaybeden 33 yaşındaki Uzman Çavuş Yasin Ak, memleketi Osmaniye’nin Değirmenocağı gözyaşları arasında toprağa verildi.

HASRET: STK BAŞKANLARINDAN TERÖRE LANET

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde sivil olark yolda giderken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Uzman Çavuş Yasin Ak’ın şehit edilmesi ile ilgili Osmaniye’de ki sivil toplum kuruluşları tarafından terörü lanetleyen açıklama yapıldı.

YURT: SİİRT’TEN OSMANİYE’YE GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Milli Eğitim Bakanlığı ve Turkcell’in ortaklığında bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Gönül köprüsü projesi’ ile Osmaniye’ye gelen 160’a yakın Siirtli öğrenci Korkut Ata Üniversitesi’ni ziyaret etti.

MEDYA: HIRSIZLIK OPERASYONU

Osmaniye’de çeşitli hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklandı.

AKDENİZ: MOBESE KAMERALARINA TRAFİK KAZALARI YANSIDI

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, yeni faaliyete geçen MOBESE kameralarına yansıyan ilk görüntüleri basına dağıttı. Kamera görüntülerde, trafik kazalarının nasıl oluştuğu gözler önüne seriliyor. Kazalarda, dikkatsizlik, acelecilik ve kurallara uymamanın etkili olduğu görüldü.

HATAY

ATAYURT: AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASI 13 ARALIK’TA

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Kerkez, hazırlıklarını tamamlama aşamasına geldiklerini söyledi.

ÖZYURT: AMİK YANGININI SÖNDÜRMEK İÇİN BÜYÜK ÇABA!

Komşu ülke Suriye ile Türkiye arasında imzalanan protokol gereği inşaatı gerçekleştirilecek olan ‘Dostluk Barajı’ bu yılsonuna doğru ihale edilecek.

ANTAKYA TBMM ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLENLER İÇİNDE HATAY'DAN 2 İSİM BİLECİK VE KELEŞ

2010 yılı TBMM Onur ve Üstün Hizmet Ödülleri dün TBMM'de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Ödüle ilimiz adına işadamları Erol Bilecik ile İlyas Keleş layık görüldü. HASİAD Başkanı Yahya Nalçabasmaz gelişmeyi değerlendirirken, üyeleri Erol Bilecik'in TBMM üstün hizmet ödülüne layık görülmesinden mutlu olduklarını kaydetti.

YORUM: ESKİ ANTAKYA EVLERİNİ RESTORE ETTİRECEĞİZ

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, çarşı esnafıyla biraraya geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Akdeniz Bölgesi - 16.07.2010 / Cuma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement