Akdeniz'de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Akdeniz'de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Akdeniz\'de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt kaplama çalışmalarına hız verdi.

05.06.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt kaplama çalışmalarına hız verdi. Günlük yaklaşık bin ton asfalt kaplama yapan ekipler, 8 mahalleye son 50 günde 45 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Akdeniz Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü, farklı ekiplerle kentin tüm mahallelerini kapsayan bir program belirledi. Geçtiğimiz aylarda ihale süreci tamamlanan ve yüklenici firma tarafından sürdürülen asfalt serimi çalışmalarının yanı sıra müdürlüğün kendi ekiplerinin de gayretleriyle günlük yaklaşık bin ton asfalt, Akdeniz'in farklı mahallelerine dökülüyor. Ekipler, son olarak Gündoğdu Mahallesi'ne geçti.

Gündoğdu Mahallesi'nde yapılan çalışmaları Akdeniz Belediyesi Teknik Hizmetlerden Sorumlu Eş Başkan Yardımcısı Hakim Baykara da yerinde inceledi. İncelemeler sırasında çalışmalar hakkında bilgi veren Baykara, "Teknik ekipte yer alan arkadaşlarımızın ve mahalle muhtarlarımızın hazırladığı program dahilinde ilk aşamada acil ihtiyaç olan sokakları asfalt kaplama yapıyoruz. Ekiplerimiz yaklaşık 50 gün içerisinde 45 bin ton asfalt döktü. Toplam 7 mahallemizde programladığımız çalışmaları bitirdik, şu an Gündoğdu Mahallesi'ndeyiz. Burada 28 sokağımızı asfalt kaplama yapacağız. Bu çalışmadan sonra asfalt yama uygulaması yapan ekiplerimiz yine mahallemize gelerek çalışmalarını yapacaklar. Fen İşleri ekiplerimizin kısa sürede bu miktarda kaplama çalışmasını planlayıp organize etmesi gerçekten kolay değil. Bu nedenle arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Abdurrahim Ulusal da yapılan çalışmalar için belediye yetkililerine teşekkür ederek, hizmetlerin devamını istedi.

Öte yandan, Fen İşler Müdürlüğü ekipleri, kendi sorumluluğu altındaki hizmetlere ilişkin her mahallenin gereksinimini belirledi. Son iki ayda bu belirlenen programı uygulayan ekipler Hal,

Yeşilçimen, Şevket Sümer, Güneş, Özgürlük, Çay, Gündoğdu, Siteler Mahalleleri ve Yenitaşkent'te Finişer olarak adlandırılan ve en kaliteli biçimde asfalt serimi sağlayan makinelerle çalışmalarını gerçekleştirdi. Aynı zaman zarfında Nusratiye, Barış, Mesudiye ve Turgutreis Mahallelerinde de yama ve kaplama çalışmaları yapıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz'de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement