Akdeniz Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Akdeniz Güven Tazeledi

Akdeniz Güven Tazeledi

Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası Olağan Genel Kurulu'nda Yılmaz Akdeniz güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi.

03.03.2014 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Olağan Genel Kurulu'nda Yılmaz Akdeniz güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi.

Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda yapılan Olağan Genel Kurul toplantısına Türkiye Madeni Eşya ve Sanatkarları Federasyon Başkanı Özcan Saraçoğlu ve Bartın'daki Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanları, Bartın CHP Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Genel Meclisi üyesi Kenan Dursun, İl Başkan Yardımcısı Muzaffer Yelkenci, AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, CHP İl Başkanı Selim Karakaş, MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay, İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu, Demokrat Parti İl Başkanı Hamit Güngör ve oda üyeleri katıldı. Genel kurulun oda üyelerinin çok yoğun katılımı ile gerçekleşti. Akdeniz, esnaf arkadaşlarımızın mesleğini alın teri ile ekmeğini kazanan meslek dallarına bir örnek olduğunu belirterek genel kurula yoğun ilgi gösteren oda üyelerine teşekkür etti.

Akdeniz, "Esnafımız istihdamın ve yetenekli insan gücünün yegane kaynağıdır. Bizde oda olarak yaptığımız projelerle üyelerimizi destekleyip esnafımızı koruyacağız" dedi.

İki liste halinde girilen seçimde kullanılan 335 oyun mevcut başkan Yılmaz Akdeniz başkanlığındaki liste oyların 296'sını diğer aday Kadir Akal listesi 37 oy alırken 2 oy geçersiz sayıldı. Seçimin ardından konuşan Yılmaz Akdeniz kendisi ve ekibine gösterilen teveccühten dolayı teşekkürlerini sundu.

Akdeniz, "Düzenlenen genel kurulumuzda bizleri tekrar bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ediyorum. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımız ve yeni projelerimizle birlikte üyelerimize hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement