Akdeniz'li Öğretmenlere Coşkulu Kutlama - Son Dakika
Yerel

Akdeniz'li Öğretmenlere Coşkulu Kutlama

Akdeniz\'li Öğretmenlere Coşkulu Kutlama

Özel Akdeniz Okulları, 'Öğretmenler Günü'nü özel bir geceyle kutladı.

26.11.2012 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Akdeniz Okulları, 'Öğretmenler Günü'nü özel bir geceyle kutladı.

Akdeniz Okulları Kurucu,yönetici ve öğretmenleri TRT 'nin ünlü sanatçısı Ali Şenozan'ın katılımı ile Öğretmenler Gününde gönüllerince eğlendiler.

İnci Oteli'ndeki etkinliğe yoğun ilgi gösterilirken, öğretmenler bir haftanın stresini üzerlerinden atıp, keyifli anlar yaşadı, objektiflere de birbirinden renkli görüntüler yansıdı. Geceye Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Gen, ortaklardan Sezai Değirmenci

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aycan Aktürk ve Akdeniz Okulları Şirket Müdürü Sevinç Gen de yer aldı.

Gecede konuşma yapan Aycan Aktürk, öğretmenlik mesleğinin milletin geleceğini şekillendiren kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek, "Bir milletin geleceğinin temel taşını oluşturan öğretmenler, kutsal bir mesleği yerine getiriyor. Öğretmenler, ülkemizde olduğu gibi dünyanın her yerinde toplumlara yön verirken, onların geleceğini şekillendiren mimar olarak da öne çıkıyor" dedi.

Öğretmenliğin; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslek olduğunu hatırlatan Aktürk, "En zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, geleceğimizin mimarı olan, ilimizde ve ülkemizin çeşitli yerlerinde görev yapan, saygın kişilikleriyle yüreğimizde yaşattığımız tüm öğretmenlerimizin, 'Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından 'Öğretmenler Günü' kapsamında özel olarak organize edilen eğlence programına geçildi. İnci Otel Fasıl Grubu'nun sahne aldığı etkinlikte eğitimciler, kimi zaman seslendirilen parçalara eşlik edip gönüllerince eğlendiler. Gecede ayrıca, Özel Akdeniz Okulu idarecileri tarafından, kurucu ve yönetim kurulu üyelerine çiçek ve plaket verildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz'li Öğretmenlere Coşkulu Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement