Akdeniz Off Road Kupası 2'nci Ayak Yarışı Start Aldı (3) - Son Dakika
Spor

Akdeniz Off Road Kupası 2'nci Ayak Yarışı Start Aldı (3)

LYRBOTON KOME ETABI BAŞLADIAntalya'da bu yıl ilk defa düzenlenen Akdeniz Off Road Kupası 2'nci Ayak Yarışı'nın Lyrboton Kome etabı start aldı.

13.10.2018 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LYRBOTON KOME ETABI BAŞLADI

Antalya'da bu yıl ilk defa düzenlenen Akdeniz Off Road Kupası 2'nci Ayak Yarışı'nın Lyrboton Kome etabı start aldı. Varsak bölgesindeki Lyrboton Kome etabında 50 off- road pilotu mücadele edecek. Start çizgisinde yerini alan macera sporu tutkunları, özel dizayn off road araçlarını zorlu parkura sürdü. Orman içerisindeki zorlu etap, seyirciler tarafından da ilgiyle takip edildi.X

Akdeniz Off Road Kupası 2'nci Ayak Yarışı, yarın yapılacak final etabıyla sona erecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Akdeniz Off Road Kupası 2'nci Ayak Yarışı Start Aldı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor
    12:31 Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor

    Ünlü şarkıcı Lara, pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşı karşıya gelecek Kırıkkalegücü FSK'ya destek için taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Lara, 'Haydi Kırıkkalem, bu pazar herkesi Başbınar Stadyumu'na bekliyoruz' dedi.

  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.

  • Turgay Yeşilyurt, Tavşanlı'da Karate Semineri Verdi
    12:24 Turgay Yeşilyurt, Tavşanlı'da Karate Semineri Verdi

    Türk karatesinin efsane ismi Turgay Yeşilyurt, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Karate Okulu ve Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü karate takımlarına özel bir 'Kata' semineri verdi. Seminerde Türkiye Karate Federasyonu Genel Koordinatörü Erkan Taşbaşı ve Türkiye Karate Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Murat Kıroğlu da yer aldı.

  • Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu
    12:18 Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu

    Körfez Gençlerbirliği Ragbi Kadın ve Erkek takımları Ankara'da düzenlenen 7'li Ragbi U18 Türkiye Şampiyonası'nda grup maçlarını kazanarak final etaplarına grup birincisi olarak katılmaya hak kazandı. 6 sporcu ise milli takıma davet edildi.

  • Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı
    12:17 Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı

    TFF U15 Gelişim Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Denizlispor, Nazilli Belediyespor'u 4-1 mağlup ederek 36 puana ulaştı ve play-off'lara katılmaya hak kazandı.

  • Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam ediyor
    12:14 Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarına antrenmanla devam etti. Antrenmanda Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'un tedavisi sürerken, Onur Bulut, Arthur Masuaku, Salih Uçan ve Tayfur Bingöl bireysel olarak çalıştı. Ante Rebic ve Omar Colley ise antrenmana katılmadı.

  • Karşıyaka Belediyesi, çocuk ve gençlere spor kursları düzenliyor
    12:13 Karşıyaka Belediyesi, çocuk ve gençlere spor kursları düzenliyor

    İzmir'de Karşıyaka Belediyesi tarafından çocuk ve gençlerin sporla buluşmasını sağlamak amacıyla 9 farklı branşta düzenlenen kurslardan 2 binden fazla katılımcı yararlanıyor. Sporla iç içe, sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, 'Karşıyaka'mızın spor kenti kimliğini yeni nesillerimizle birlikte güçlendireceğiz' dedi.

  • Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı
    12:08 Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen 'Büyükler Bahar Kupası Türkiye Serisi-3' tenis şampiyonası, Türkiye'nin çeşitli illerinden 55 sporcunun katılımıyla başladı. Turnuvaya Türkiye'nin çeşitli illerinden katılan 55 sporcu, Bandırma'da kıyasıya bir mücadele verecek. Bandırma Tenis Kulübü Başkanı Mustafa Kemal Sönmez, turnuva ile ilgili Bandırmalı tenis severlere yaptığı açıklamada şampiyonluk için ter dökecek sporcuların heyecanını paylaştı.

  • Elazığ'da Bayram Süresince Yaralamalı Kaza Sayısında Yüzde 41 Düşüş
    12:02 Elazığ'da Bayram Süresince Yaralamalı Kaza Sayısında Yüzde 41 Düşüş

    Elazığ'da Ramazan Bayramı süresince polis ekipleri tarafından 16 bin 854 araç denetlenirken, alınan tedbirler çerçevesinde yaralamalı kaza sayısında yüzde 41'lik bir düşüş yaşandığı bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bayram tatili boyunca trafiğin ve sürücülerin güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Denetim sayılarında yüzde 100 artış sağlanarak 16 bin 854 aracın denetlendiği belirtilirken, toplam 13 adet yaralamalı kaza meydana geldiği ve ölümlü kaza yaşanmadığı ifade edildi.


Advertisement