Akdeniz, Türkiye Madeni Eşya Federasyonu Mesleki Eğitim Komitesi Üyeliğine Seçildi - Son Dakika
Yerel

Akdeniz, Türkiye Madeni Eşya Federasyonu Mesleki Eğitim Komitesi Üyeliğine Seçildi

Akdeniz, Türkiye Madeni Eşya Federasyonu Mesleki Eğitim Komitesi Üyeliğine Seçildi

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonu bünyesinde oluşturulan mesleki eğitim komitesinin makine imalatı, kalıpçılık ve dökümcülük komitesine seçildi.

04.03.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu bünyesinde oluşturulan mesleki eğitim komitesinin makine imalatı, kalıpçılık ve dökümcülük komitesine seçildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Akdeniz, "Bilindiği üzere 5362 sayılı Esnaf Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunun 29. ve 30. Maddelerinde sıralanan ve meslek gelişmeye dönük görevlerin layıkıyla yerine getirebilmesi amacıyla yine aynı kanunun 72. maddesi gereğince oluşturulması gereken Meslek Eğitim ve Danışmanlık Birimi toplam beş ana başlıkta Federasyonumuz bünyesinde komite şeklinde oluşturulmuştur. Oluşturulan bu komiteler alt meslek dallarında ihtiyaç duyulan gelişme ve çalışmaların organizasyonu gerçekleştirilecektir. Böylelikle komitelerin bu faaliyetleri ilgili meslek kollarında çalışan esnaf ve sanatkarlarımızın ülke genelinde işbirliği ve ahenk içinde çalışmalarını sağlayacağı gibi onların her yönden gelişmelerine de katkıda bulunacaktır. Makine İmalatı Kalıpçılık ve Dökümcülük Meslek Komitesi üyeliğine seçilmiş bulunduğumdan dolayı beni bu göreve laik görenlere teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz, Türkiye Madeni Eşya Federasyonu Mesleki Eğitim Komitesi Üyeliğine Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement