Akfen Holding'ten "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" Mesajı - Son Dakika
Güncel

Akfen Holding'ten "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" Mesajı

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na ilişkin, "Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de işaret ettiği üzere, yeni nesillere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'nin, şanlı geçmişinden aldığı güçle varlığını sonsuza kadar sürdüreceğine inancımız tamdır.

28.10.2017 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na ilişkin, "Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de işaret ettiği üzere, yeni nesillere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'nin, şanlı geçmişinden aldığı güçle varlığını sonsuza kadar sürdüreceğine inancımız tamdır. Bu, bir yandan 94 yıl boyunca elde ettiğimiz tüm kazanımlara sahip çıkarken, diğer yandan da demokratik, modern, yenilikçi ve yüzünü geleceğe dönmüş Türkiye Cumhuriyeti'ni hedefleyerek mümkün olacaktır." ifadelerini kullandı.

Akın yaptığı açıklamada, bundan 94 yıl önce dünya çapında destana dönüşmüş bir bağımsızlık mücadelesi sonucu kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin aradan geçen yıllar içerisinde her alanda hızla büyüyerek yoluna devam ettiğini belirtti.

Bugün Türkiye'de farklı kimlikler, inançlar ve kültürel değerler, kuruluşundan 94 yıl geçmesine rağmen hala ilk günkü sağlamlığıyla bir arada duruyorsa bunun cumhuriyet değerleri sayesinde olduğunu ifade eden Akın, şunları kaydetti:

"Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de işaret ettiği üzere, yeni nesillere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'nin, şanlı geçmişinden aldığı güçle varlığını sonsuza kadar sürdüreceğine inancımız tamdır. Bu, bir yandan 94 yıl boyunca elde ettiğimiz tüm kazanımlara sahip çıkarken, diğer yandan da demokratik, modern, yenilikçi ve yüzünü geleceğe dönmüş Türkiye Cumhuriyeti'ni hedefleyerek mümkün olacaktır.

Akfen Holding olarak biz de kuruluşumuzun üzerinden geçen 41 yılda olduğu gibi cumhuriyet değerlerinin bize verdiği güçle geleceğe umutla bakmanın heyecanı içerisinde bulunuyoruz. Buradan hareketle bu büyük emaneti bize bırakanlara şükran duyuyor, Türkiye ekonomisine değer yaratmak ve milletimizin refahına katkıda bulunmak için çalışmaya devam edeceğimizin sözünü veriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akfen Holding'ten '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement