Akgül'e Eğitim Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Akgül'e Eğitim Teşekkürü

Eğitimin en büyük destekçilerinden olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e bir teşekkür ziyareti de 29 Ekim Ortaokulu Okul Aile Birliği’nden geldi.

09.10.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitimin en büyük destekçilerinden olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e bir teşekkür ziyareti de 29 Ekim Ortaokulu Okul Aile Birliği'nden geldi.

İlçede bulunan okullardaki eksiklikleri tamamlayan Mamak Belediyesi 29 Ekim Ortaokulu'nun dış cephe kaplamasını gerçekleştirdi. Teşekkür ziyaretinde Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, 29 Ekim Ortaokulu Müdürü Mehmet Apaydın, Okul Aile Birliği Başkanı Sevim Mercan bulundu. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Eğitim bir ülkenin geleceğine yapılacak en güzel yatırımdır. Bu manada bizler ilçemizde bulunan öğrencilerin eğitimlerine yönelik her türlü desteği sağlıyoruz. Aynı zamanda bu desteği her geçen gün daha da artırıyoruz. Mamak'ta bulunan bilgi evlerinin haricinde okullarımızla birlikte çeşitli projeler gerçekleştiriyor ve bu eğitim kurumlarının yaşadıkları sıkıntıları çözüme kavuşturuyoruz" dedi.

"MAMAKLI ÖĞRENCİLER ÇOK ŞANSLI"

Ziyarette eğitime verdiği destekten dolayı Akgül'e teşekkür eden Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, ilçede bulunan öğrencilerin Akgül'ün bu desteği nedeniyle çok şanslı olduğunu dile getirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akgül'e Eğitim Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement