Akgün'e Yeni İçme Suyu Hattı - Son Dakika
Güncel

Akgün'e Yeni İçme Suyu Hattı

Akgün\'e Yeni İçme Suyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Akgün Mahallesi'nde vatandaşların su sıkıntısı yaşamaması için içme suyu şebeke hattı döşedi.

26.04.2018 14:15  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesine daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu temin etmek için yürüttüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Kula ilçesine bağlı Akgün Mahallesi'nde içme suyu şebeke hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından yapılan çalışma sayesinde, vatandaşların olası su sıkıntısı yaşamasının önüne geçildi.

"MASKİ yetkilileri ile bire bir görüşebiliyoruz"

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ'nin tüm sorunlarla ilgilendiğini söyleyen Akgün Mahalle Muhtarı Mustafa İzci, "Bir sıkıntımız olduğu zaman MASKİ'yi aradığımızda taleplerimizi iletebiliyoruz. MASKİ yetkilileri ile bire bir görüşebiliyoruz. Hizmetlerden ve çalışmalardan çok memnunuz. Mahallemizde içme suyu şebeke hattı çalışması gerçekleştirildi. Bazı noktalarda sıfırdan çalışma olurken bazı noktalarda ise yenileme işleri yapıldı. Şimdi daha kaliteli suyumuz oldu. Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a ve tüm emeği geçen MASKİ yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akgün'e Yeni İçme Suyu Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement