Akhisar Belediyespor-Göztepe: 1-1 - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor-Göztepe: 1-1

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor ile PTT 1'inci Ligi takımı Göztepe, Akhisar İlçe Stadı'nda özel maçta karşı karşıya geldi.

06.09.2015 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor ile PTT 1'inci Ligi takımı Göztepe, Akhisar İlçe Stadı'nda özel maçta karşı karşıya geldi.

Yedek ağırlıklı kadrolarla mücadele eden iki takımın karşılaşmasında 1-1 berabere sonuçlandı. Akhisar Belyediyespor sahaya Emrah, İsmail, Mervan, Tolga, Safa, Kadir, Aykut, Onurcan, Abdulkadir, Onur ve İbranim on biri ile çıkarken, Göztepe ise Oğuzhan, Erkan, Giray, Cemil, Mehmet Erdem, Ertuğrul, Özgür, Basera, Maah, Emrah ve Mirkan tertibiyle mücadele etti.

33. dakikada Halil'in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Onur düzgün bir vuruşla ağları sarstı: 0-1. 45+2. dakikada sarı-kırmızılılar en son transferi Mirkan ile eşitliği sağladı. Maah'ın sol kanattan pasını ceza alanında kontrol eden Mirkan düzgün bir vuruşla kaleciyi avlamayı başardı: 1-1. Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremeyince müsabaka 1-1 sona erdi. - Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor-Göztepe: 1-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement