Akhisar'da büyük ikramiye isabet eden bileti satan bayi konuştu: Telefonlarım hiç susmadı - Son Dakika
Güncel

Akhisar'da büyük ikramiye isabet eden bileti satan bayi konuştu: Telefonlarım hiç susmadı

Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 100 milyon TL'lik büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek bileti satan Süleyman Gezer konuştu. Gezer, "Sabahtan bu yana telefonlarım hiç susmadı. Arayan arayana. Büyük ikramiyenin benim büfemden çıkması gurur verici" dedi.

01.01.2021 18:56  Güncelleme: 00:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sisal Şans tarafından 31 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 100 milyon TL'lik büyük ikramiyenin isabet ettiği "9884757" numaralı çeyrek biletin Manisa'da Akhisar ilçesi, 21'inci Sokak'taki Süleyman Gezer'e (37) ait bayiden satıldığı belirlendi.

"GURUR VERİCİ"

Büyük ikramiyenin yılbaşı öncesinde sattığı 100 biletten 1'ine isabet ettiğini belirten Gezer, "Talihlinin biletini benden aldığını bende Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce arandığımda öğrendim. Çok sevindim. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır. Böylelikle ihtiyaçlarını rahatça karşılar. Sabahtan bu yana telefonlarım hiç susmadı. Arayan arayana. Büyük ikramiyenin benim büfemden çıkması gurur verici" dedi.

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI'NDAN İLGİNÇ ÇAĞRI

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da büyük ikramiyeyi kazanan talihliye sosyal medyadan ilginç bir mesaj yolladı. Başkan Dutlulu, Twitter hesabından "Akhisar 25 milyon TL daha zengin an itibariyle. Biletine büyük ikramiye çıkan 3, 5 milyon lira da belediyeye atsın da hizmet edelim" yazılı paylaşım yaptı.

Akhisar\'da büyük ikramiye isabet eden bileti satan bayi konuştu: Telefonlarım hiç susmadı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar'da büyük ikramiye isabet eden bileti satan bayi konuştu: Telefonlarım hiç susmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • pusu: gurur duyacak baska bişi bulamadınmı ağa :D 31 4 Yanıtla
  • TUNÇ06: PARAYI BAŞKASI KAZANMIŞ BU GURUR DUYUYOR ...İYİ NİYET KESİN %2 GETİRİR SANA 0 0 Yanıtla
  • HAKKI AYDIN BULUT KARAGÜNDOSTU: ADAM GURUR VERİCİ DEMİŞ DOĞRU SÖYLEMİŞ VE TAM İSABE ETMİŞ. CENNEHMDE ÇOK GURUR VAR 0 0 Yanıtla

Advertisement