Akhisar'ın İçme Suyu Depolarına 1 Milyon Tl'lik Yatırım - Son Dakika
Güncel

Akhisar'ın İçme Suyu Depolarına 1 Milyon Tl'lik Yatırım

Akhisar\'ın İçme Suyu Depolarına 1 Milyon Tl\'lik Yatırım

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalıların daha sağlıklı sistemlerle su tüketmesi için başladığı içme suyu depolarının bakım-onarımları kapsamında Akhisar ilçesindeki 22 depoda çalışmalarını noktaladı.

28.12.2017 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı sistemler üzerinden içme suyu tüketilmesi için yoğun mesaisine devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde 2017 yılı programı içerisinde Akhisar ilçesinde de yürütülen içme suyu depolarındaki yenileme çalışmaları tamamlandı. İlçede 22 adet içme suyu deposunda başlatılan bakım onarım ve revizyon çalışmaları bitirilerek vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temin edildi. 1 milyon TL yatırım yapılan depolarda; yalıtım, fayans döşeme, vana ve boru değişimi gerçekleştirildi.

"SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM. ALLAH RAZI OLSUN"

Erdelli Mahalle Muhtarı Ahmet Günhan, "Sıvaları dökülmüş, fayansı olmayan ve tesisatı doğru düzgün çalışmayan bir depoya sahiptik. Şimdi her şey yenilendi ve on numara bir çalışma yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden çok memnunuz. Söyleyecek söz bulamıyorum. Allah razı olsun" dedi.

"ŞİMDİYE KADAR OLMAYAN HER ŞEY YAPILDI"

Bünyaniosmaniye Mahalle Muhtarı Ali Tümer, "Çalışmalardan çok memnunuz. Şimdiye kadar olmayan her şey yapıldı. Dört dörtlük bir çalışma oldu. Eskiden depomuz hurdalık gibiyken şimdi sıfırdan yapılmış gibi adeta. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" dedi.

"CENGİZ BAŞKAN SÖZÜNÜN ARKASINDA DURAN BİR ADAM"

Işıkköy Mahalle Muhtarı Ömer Köseler, "Yapılan işleri her zaman takdir ediyoruz. Depomuzun eski hali ile yeni hali arasında yüzde 100 fark var. Depomuz çok güzel oldu. Cengiz Başkan sözünün arkasında duran bir adam" dedi.

"MAHALLEMİZ ÇOK GÜZEL OLDU"

Kızlaralanı Mahalle Muhtarı Muzaffer Akçay, "Çok memnunuz. Mahallemiz çok güzel oldu. Depomuz bakımlı değildi. Vanalar bozuktu, değişti. Fayans döşendi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akhisar'ın İçme Suyu Depolarına 1 Milyon Tl'lik Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement