Akhisarspor'da Sevilla Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Akhisarspor'da Sevilla Maçı Hazırlıkları Sürüyor

- Akhisarspor'da Sevilla maçı hazırlıkları sürüyor Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan: "Tarihi bir maç bizi bekliyor"MANİSA - UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 4'üncü maçında sahasında Sevilla'yı konuk edecek olan Akhisarspor'da hazırlıklar sürüyor.

06.11.2018 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Akhisarspor'da Sevilla maçı hazırlıkları sürüyor

Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan:

"Tarihi bir maç bizi bekliyor"

MANİSA - UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 4'üncü maçında sahasında Sevilla'yı konuk edecek olan Akhisarspor'da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Cihat Arslan, tarihi bir maça çıkacaklarını belirtti.

Tarihinde ilk kez Avrupa Kupaları'na katılan ve grubundaki 3 maçta 1 gol atıp, kalesinde 9 gol görerek, henüz puanla tanışamayan Akhisarspor, güçlü rakibi Sevilla'yı 8 Kasım günü saat 20.55'te Spor Toto Akhisar Stadı'nda ağırlayacak. Gruptaki 4'üncü maçına mutlak puan parolasıyla hazırlanan yeşil-siyahlılar, antrenmanlarını sürdürüyor. Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Teknik Direktör Cihat Arslan önderliğinde sabah yapılan antrenmana, sakatlıkları süren ve kadroda yer almayacak olan Mustafa Yumlu, Dany, Serginho ve Regattin katılmadı.

"Çok önemli bir rakibe karşı oynayacağız"

Isınma çalışmalarıyla başlayan antrenmanda futbolcular, kondisyon ve pas ağrılıklı çalışmalar yaptı. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Çok önemli bir rakibe karşı oynayacağız. Avrupa Kupaları'nda önemli kupalara sahipler. İlk maçta kötü bir mağlubiyet aldık. Tabii ki buradaki amacımız öncelikle iyi bir oyunla iyi bir skor elde edebilmek. Yani daha UEFA'da puan almadığımız için bunu puana dökmek istiyoruz. Yani bu inançla çalışıyoruz. Rakibimiz çok güçlü, maliyet açısından daha önce bu kupayı 3 kez arka arkaya toplamda da 5 kez kazanan bir Avrupa kulübü. Onlara hakkını teslim etmek lazım ama biz de Akhisarspor olarak Türkiyemizi temsil etmenin gururu ve onuru varken bunu skora da yansıtmak istiyoruz. İyi oyunun artık puanlara da dönüşmesi gerektiğini düşünüyorum. Sakatlarımız var, talihsiz birkaç sakatlığımız var, bilhassa defans hattında. Orada problemlerimiz devam ediyor. Onların artık telafisi yok. Kendi içimizden çözmeye çalışıyoruz. Bazı oyuncular kendi mevkisi olamasa da bazı mevkilerde oynamak zorunda kalacak. Bu da bizim zorluklarımız. Şu anda stoperlerimizden hem Dany hem de Mustafa muhtemelen sezonu kapattı. Sezonu da kapatınca önümüzde 6 lig maçı 3 Avrupa kupası ve Türkiye kupası ile birlikte 11 maçta tek stoperimiz var. Yani ya genç takımdan çözeceğiz bunu ya da içerideki oyuncularla çözmeye çalışacağız. Ancak içerideki oyuncularla çözerken de bu defa orta sahada zaafımız çıkıyor. Bunu kendi aramızda en az hasarla en iyi performansla gösterebiliriz, hangi oyuncu ile gösterebiliriz, onun çalışmalarını yapıyoruz. Yarın da Sevilla maçının taktiksel çalışmasına gireceğiz, maç planı olarak, hafif yorgunluğumuz var, Erzurum maçı ardından. İyi bir müsabaka bekliyorum, taraftarımızı da Avrupa Kupası'nda yanımızda görmek istiyoruz. Önemli bir maç oynayacağız. Şehrimiz ve kulübümüz için tarihi bir maç olarak bakıyoruz. İnşallah başarılı oluruz" dedi.

Akhisar'da sakatlıklar can sıkıyor

Akhisarspor'da en sıkıntılı bölge olan stoperde Mustafa Yumlu'nun Erzurumspor maçı sonrası çapraz bağlarının kopması sonucu bu sezonu kapattığı ve bir diğer savunma oyuncusu Dany'nin de 3 ay sonra sahalara dönebileceği bildirildi.

Biletler bugün satışa çıkıyor

Karşılaşmanın biletleri bugün saat 15.00'de satışa çıkacak. Bilet fiyatları şu şekilde: Kapalı Tribün 60 TL, 40 TL, 34 TL, Maraton Tribün 34 TL, Kuzey-Güney tribün ise 25 TL.

Akhisarspor\'da Sevilla Maçı Hazırlıkları Sürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisarspor'da Sevilla Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın İl Jandarma Komutanlığı Orman Yangınlarına Karşı Önlemlerini Artırıyor
    11:47 Aydın İl Jandarma Komutanlığı Orman Yangınlarına Karşı Önlemlerini Artırıyor

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı, mevsimsel sıcaklıkların artmasıyla birlikte orman yangınlarını önlemek için devriye faaliyetlerini sıklaştırıyor. İnsansız Hava Aracı (İHA) ve dronlar aracılığıyla ormanları sürekli olarak kontrol eden jandarma, yangınların erken aşamada tespit edilmesini sağlıyor. Vatandaşlar da orman yangınlarına karşı alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendiriliyor.

  • Abdullah Avcı, Trabzonspor futbolcularına uyarılarda bulundu
    11:43 Abdullah Avcı, Trabzonspor futbolcularına uyarılarda bulundu

    Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trendyol Süper Lig'in kalan 6 haftalık bölümü için futbolcularına uyarılarda bulunarak, oyuna ve disipline sadık kalan bir takım istediğini belirtti. Avcı, oyuncularıyla yapacağı durum değerlendirmesinde üçüncülük avantajını iyi kullanmaları gerektiğini vurgulayarak, ciddiyetin ve dikkatin önemini belirtti. Trabzonspor, kalan 6 haftada üçüncülüğünü koruyarak sezonu tamamlamayı hedefliyor.

  • Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu, 2023-2024 Futbol Yıldız Erkekler Türkiye Yarı Finallerinde mücadele edecek
    11:36 Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu, 2023-2024 Futbol Yıldız Erkekler Türkiye Yarı Finallerinde mücadele edecek

    Kayseri Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu, Sinop'ta yapılan grup maçlarını şampiyon olarak tamamlayarak Erzincan'da düzenlenen 2023-2024 Futbol Yıldız Erkekler Türkiye Yarı Finallerinde ilk maçını oynayacak. Takım, B Grubu'nda Ordu, Iğdır ve Erzurum ekipleriyle mücadele edecek.

  • Kara Kartal'da neler oluyor? Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'un durumu ciddi
    11:35 Kara Kartal'da neler oluyor? Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'un durumu ciddi

    Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında Yılport Samsunspor ile oynanan maçta sakatlanan Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'un sağlık durumları hakkında bilgilendirme yaptı. Her iki oyuncunun da uyluk üst adale grubunda gerilme ve ödem olduğu belirtildi.

  • Kayseri U16 Takımları Şampiyona Hazırlıklarını Sürdürüyor
    11:32 Kayseri U16 Takımları Şampiyona Hazırlıklarını Sürdürüyor

    U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarında Kayseri'yi temsil edecek olan Talasgücü Belediyespor ile Kayseri Atletikspor takımları hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Şampiyona, 76 ilden 128 takımın katılımı ile gerçekleşecek.

  • Avrupa Yüzme Birliği Başkanı Türkiye'yi örnek gösterdi
    11:31 Avrupa Yüzme Birliği Başkanı Türkiye'yi örnek gösterdi

    Avrupa Yüzme Birliği Başkanı Antonio Silva, Türkiye'nin yüzme branşında dünyaya örnek çalışmalar ortaya koyduğunu belirtti. Silva, Türkiye'nin olimpiyat şampiyonluğu hedefiyle önemli başarılar kazandığını ve yüzmeyi geliştirmek için olağanüstü çalışmalar yapıldığını söyledi. Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın da Türkiye'nin hem sporcu başarısı hem de tesisleşme konusunda dünyaya örnek çalışmalar yaptığını vurguladı.

  • Maraton İzmir Başlıyor
    11:28 Maraton İzmir Başlıyor

    Beşincisi düzenlenen Maraton İzmir, 21 Nisan Pazar günü başlayacak. Teknik Direktör Ersun Yanal ile ultramaraton yüzücüsü Bengisu Avcı da bu organizasyonda yer alacak.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek
    11:24 Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek

    UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe'nin evinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile oynayacağı müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek. Maçta VAR koltuğunda Christian Dingert oturacakken, AVAR'da ise Sascha Stegemann yer alacak.


Advertisement