Akhisarspor Kupayı Kazandı, Binlerce Taraftar Sokağa Döküldü - Son Dakika
Spor

Akhisarspor Kupayı Kazandı, Binlerce Taraftar Sokağa Döküldü

Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe'yi 3-2 yenerken Akhisar'da binlerce taraftar kupa zaferini sokaklarda kutladı.

10.05.2018 23:49  Güncelleme: 00:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe'yi finalde 3-2 mağlup ederek tarihinde ilk kez kupaya ulaşan ve dev kupayı Ege'ye 38 yıl sonra getiren Teleset Mobilya Akhisarspor ilçeye büyük sevinç yaşattı. Diyarbakır'daki finali Milli Egemenlik Meydanı'na kurulan dev ekrandan izleyen binlerce Akhisarlı, gollerin ardından büyük mutluluk yaşadı. Hakem Cüneyt Çakır'ın maçı bitiren düdüğünün ardından ilçede coşku doruğa ulaştı.

TARAFTARLAR AKHİSAR MEYDANINI "ŞAMPİYON" TEZAHÜRATIYLA İNLETTİ

Sevinç yumağı olan Akhisarlılar meydanı, "Şampiyon" tezahüratlarıyla inletti. Finali evlerinde izleyen vatandaşlar da maç sonrası meydana koştu. Bazı taraftarlar da araçlarıyla zafer turuna çıktı. İlçedeki kupa ve tarihteki ilk UEFA Avrupa Ligi coşkusu gece geç saatlere kadar sürdü.

Akhisarspor Kupayı Kazandı, Binlerce Taraftar Sokağa Döküldü

Son Dakika Spor Akhisarspor Kupayı Kazandı, Binlerce Taraftar Sokağa Döküldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • andsmero: aykut pardon angut kupaa nerde diye sor uyirlar sana kupanin ustunde oturuyor olabilirler yetenekliler bugun gorduk hakemsiz fenev bir hic 53 1 Yanıtla
  • s.taşkin: helal olsun.size.....mor bahce 0 0 Yanıtla Pfizer: tunç havlama kaybol 0 0 TUNÇ06: moraran trbzon ..ufea da yok yandı keten helva... 0 0

Advertisement