Akhisarspor - Sevilla Maçının Ardından (2) - Son Dakika
Spor

Akhisarspor - Sevilla Maçının Ardından (2)

Pablo Machin: "Galibiyeti hak ettik ama Akhisarspor çok iyi oynadı"Cihat Arslan: "Tarihi bir akşam olabilirdi"Ergin KARATAŞ - Barış GEZİCİ / AKHİSAR - Sevilla Teknik Direktörü Pablo Machin, son anlarda attıkları penaltı golüyle 3-2 kazandıkları maçta galibiyeti hak ettiklerini ancak Akhisar'ın...

09.11.2018 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pablo Machin: "Galibiyeti hak ettik ama Akhisarspor çok iyi oynadı"

Cihat Arslan: "Tarihi bir akşam olabilirdi"

Ergin KARATAŞ - Barış GEZİCİ/ AKHİSAR - Sevilla Teknik Direktörü Pablo Machin, son anlarda attıkları penaltı golüyle 3-2 kazandıkları maçta galibiyeti hak ettiklerini ancak Akhisar'ın da çok iyi oynadığını söyledi. Machin, "İlk yarı harika başladık. Deplasmandaki oyunu mükemmel olarak nitelendirebilirim. Ancak ikinci yarı düşüşe geçtik. Bunu gören karşı takım pozisyonlar buldu, golü atıp umutlandı. Penaltının kaçması bizim açımızdan iyi oldu. Penaltıdan sonra eksik oynadık ama sonucu etkilemedi. Hak edilmiş bir skor olduğunu düşünüyorum ama Akhisarspor da çok iyi oynadı. Özellikle ikinci yarıdaki performansları çok iyiydi. Önümüzde grup maçları var, eleme maçları var, bu bizim için iyi bir deneyim oldu. Maçta futbolcularımın ayrı ayrı ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. Zaman zaman takım oyununda kopukluklar yaşadık ama böyle bir skor için oyuncularımı eleştirmeyi doğru bulmuyorum" dedi.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 2-0 geriye düşüp 2-2'yi yakaladığı maçta Sevilla'ya 3-2 yenilen Akhisarspor'da teknik direktör Cihat Arslan, tarihi bir fırsatı kaçırdıklarını belirtti. Arslan, maç sonrası basın toplantısında, "Güzel bir futbol akşamıydı. Maçı değerlendirdiğimizde ilk yarı Sevilla'nın üstünlüğü vardı ve skor olarak da öndeydiler. Bizim bu platformda tedirginliklerimiz vardı. 1-0'dan sonra oyunu dengeledik tam bu anlarda 2. golü yedik ve üzerine Caner'in sakatlanması olumsuz oldu. Devre arası oyuncularla görüşmemizde pozitif futbola dönebilirsek şansımız olacağını söyledim. Manu'nun bireysel becerisiyle iyi bir zamanda gol attık ve yine Manu'nun becerisiyle penaltı kazandık. Penaltıyı kaçırmamıza bir şey demiyorum çünkü yine 2-2'yi yakaladık. Top kendi ayağımızdaydı, tarihi bir akşam olabilirdi ama biz pozisyona girerken penaltı yaptırıp kendi hatamızla mağlup olduk. Sevilla'yı tebrik ederken kendi oyuncularımı da yürekten kutluyorum. Bu inanç bu irade, sakatlarımız olsa da, sakatlarımıza Caner eklense de ilerisi için umutla bakmamızı sağladı. Sistem olarak da farklı oynadık. 3-1-4-2 gibi dizildik ve iyi oynadık. Stoperimiz olmasa da takım, farklı sistemlerle oynayabileceğini gösterdi. Bu da bir gelişmeydi. Avrupa'nın çok büyük kulüplerinden Sevilla'yla oynamak, onları ağırlamak da bize gurur verdi. Kendilerine hem ligde hem de devamlı kazandıkları Avrupa Ligi'nde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Akhisarspor - Sevilla Maçının Ardından (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:59 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı öncesi antrenmanlarını sürdürdü. Teknik direktör Ümit Şengül gözetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, pas oyunları ve sonuçlandırma çalışmalarıyla hazırlıklarını tamamladı.

  • Sivasspor, Fatih Karagümrük maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:59 Sivasspor, Fatih Karagümrük maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında evinde VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kondisyon çalışması yaptı. Uygun, zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, taraftarın desteğinin önemine vurgu yaptı.

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı
    18:51 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, genel kurulun ardından ne yapacaklarının tam olarak belli olmadığını ama hiçbir şey yapmadıkları bir durumun da olmayacağını söyledi.

  • İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu
    18:20 İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu

    Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda İstanbul Çekmeköy İESK, final maçında Denizli Yukatel İESK'yi yenerek şampiyon oldu. İstanbul temsilcisi, müsabakayı 3-0 kazandı.

  • Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
    18:19 Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

    Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve yarı sahada taktik çalışmasıyla tamamlandı.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi
    18:19 Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi

    İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda, Ali Koç'un istifası ana gündem maddesi oldu. Toplantıya katılan 18 kulübün 15'i, Ali Koç'un istifasını reddederek başkanlık görevine devam etmesine karar verdi.

  • Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı
    18:18 Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı

    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde 2. Amatör Küme Ereğli Grubu'nda oynanan bir karşılaşmada cezalı futbolcu oynatan kulüp, hükmen mağlup sayıldı. Zonguldak Futbol Disiplin Kurulu, yapılan itirazı kabul ederek kararını oy birliğiyle verdi. Cezası bitmeden müsabakada oynatılan oyuncu nedeniyle Cumaspor, 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve oyuncuya 8 maç daha ceza verildi. Ayrıca, Cumasporlu Yönetici Ümit Üstün'e de 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.


Advertisement