Akhisarspor yeni sezon için toplanıyor - Son Dakika
Spor

Akhisarspor yeni sezon için toplanıyor

Akhisarspor yeni sezon için toplanıyor

TFF 1. Lig'de geçen sezon Süper Lig'e dönüş hedefini son hafta ve Play-Off'ta dramatik bir şekilde ıskalayan Akhisarspor, yeni sezon için antrenmanlara yarın başlayacak.

11.08.2020 11:27  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'de geçen sezon Süper Lig'e dönüş hedefini son hafta ve Play-Off'ta dramatik bir şekilde ıskalayan Akhisarspor, yeni sezon için antrenmanlara yarın başlayacak. Bir sezonluk ayrılığın ardından Yılmaz Vural'ın yerine yuvaya dönen teknik direktör Cem Kavçak önderliğinde Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde toplanıp sahaya inecek yeşil-siyahlılarda kamp programı ise henüz tam netlik kazanmadı. Takımdaki yabancı oyuncuların önümüzdeki günlerde Türkiye'ye dönmesi, diğer yerli oyuncuların yarın tesislerde olması bekleniyor.

COCALIC GİDİYOR

Sözleşmesi biten Muhammet Reis ve Ergin Keleş'le yollarını ayıran, kontratı sona eren Eray ve sözleşmesi sürmesine rağmen teklifler alan Erhan'ın durumunun belirsiz olduğu Akhisarspor'da Cocalic de yol ayrımında. Takımın Süper Lig'de yer aldığı 2018-19 sezonunda alınan, geçen sezonun başarılı isimlerinden olan 33 yaşındaki Boşnak defans oyuncusunun durumunun belirsizliğini koruduğu bildirildi. Gelecek teklifleri değerlendiren Cocalic'in yönetim ile haftaya masaya oturması bekleniyor. Akhisar'ın en istikrarlı oyuncusu olup 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Cocalic, geçen sezon 33 maça çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Akhisarspor yeni sezon için toplanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement