Akil İnsanlar Kütahya Belediyesi'nde - Son Dakika
Güncel

Akil İnsanlar Kütahya Belediyesi'nde

Akil İnsanlar Kütahya Belediyesi\'nde

Akil İnsanlar Ege Bölgesi Heyeti, Kütahya Belediyesi'ni ziyaret etti.

26.04.2013 20:25  Güncelleme: 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akil İnsanlar Ege Bölgesi Heyeti, Kütahya Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kütahya Belediyesi'ni ziyaret eden Akil İnsanlar Heyeti'ni belediye önünde bekleyen bir gazi, heyeti durdurarak kendilerinin de ikna edilmesi gerektiğini söyledi. 1988 yılında Güneydoğu'da gazi olduğunu belirten 47 yaşındaki Seyhan Kasal, Heyet Başkanı Tarhan Erdem'e, "Madem ziyaret edeceksiniz, bizleri de ziyaret edin. Gerek evimizde, gerekse derneğimizde bizi ziyaret edin. Önce gazileri, şehit yakınlarını bu konuda ikna edin" dedi.

Tarhan Erdem de, Kasal'a kendilerini ziyaret edeceklerini söyleyerek, adresini ve iletişim bilgilerini aldı. Heyet daha sonra Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça'yı makamında ziyaret etti. Heyeti makamının girişinde karşılayan İça, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Heyetin çalışmalarında başarılar dileyen Başkan İça, "Bu konuda yerel yöneticiler olarak bize düşen herhangi bir görev varsa seve seve yapmaya hazırız. Bu yapılanın bir beyin fırtınası şeklinde olduğunu düşünüyorum. Farklı fikirler elbette olacak. Akan kanı durdurmak adına bireysel veya sivil toplum kuruluşları olarak hepimiz mutlaka görev almalıyız" diye konuştu.

Heyet Başkanı Tarhan Erdem de, "Bizim buradaki amacımız Kütahyalıların fikirlerini almak ve arkadaşlarımız da bu fikirlere fikirleriyle cevap vermek. Biliyorsunuz bize söylenmiş bir tanım yok. Herkes kendi bildiğini konuşuyor, dinliyor. Zannediyorum ki Türkiye'de bu mesele bir platform şeklinde konuşuluyor, tartışılıyor. Çeşitli şekillerde bakış açıları var. Fakat bence böyle iyi. Bir takım insanlar bazı şeylerin değişik biçimde alışılmışın dışında olduğunu duymuş oluyorlar. Böylelikle bir sonuca varacağız" şeklinde konuştu.

Kütahya Belediye Başkanı İça, heyete Kütahya hakkında bilgiler vererek, Kütahya Şair Şeyhi Tıbbi Bitkiler Araştırma Merkezi'nde yetiştirilen bitki çaylarından heyete ikram etti. İça, bitkisel çayların tanıtımını yaparak, heyet üyelerine Kütahya çinisi ve bitkisel çaylar hediye etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akil İnsanlar Kütahya Belediyesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement