Akıllara Durgunluk Veren Olayda Sevindirici Gelişme - Son Dakika
Güncel

Akıllara Durgunluk Veren Olayda Sevindirici Gelişme

Akıllara Durgunluk Veren Olayda Sevindirici Gelişme

Yaklaşık 2,5 yıldır çocuğunu bulmak için gözyaşı döken Sinem Gürle’ye müjdeli haber Esra Erol’dan geldi.

15.05.2018 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık 2,5 yıldır çocuğunu bulmak için gözyaşı döken Sinem Gürle'ye müjdeli haber Esra Erol'dan geldi. Acılı annenin kayıp olan 6 yaşında ki oğlu Muhammed Mustafa bulundu.

Babası Nafız Gürle tarafından kaçırıldığı iddia edilen 6 yaşında ki Muhammed Mustafa bulundu. 2,5 yıldır çocuğunu bulmak için gözyaşı döken Sinem Gürle'ye müjdeli haber Esra Erol'dan geldi. Atv ekranlarında yayınlanan "Esra Erol'da" programına geçtiğimiz günlerde katılan Sinem Gürle, eşi Nafiz Gürle'nin 6 yaşındaki oğlunu da alarak, ablası Aslıhan Zengin'le beraber kaçtığını iddia etmişti. Ankara'da ikamet ettiği düşünülen Nafiz Gürle'ye Esra Erol'un ekibi ulaştı.

Eşi Nafiz Gürle'nin kaçırdığı 6 yaşındaki çocuğu Muhammed Mustafa'yı 2.5 yıldır her yerde arayan Sinem Zengin Gürle, Atv'de yayınlanan Esra Erol'da programına başvurdu ve Esra Erol, 1 aydan kısa sürede Muhammed Mustafa'yı bularak, acılı annenin gözyaşlarına son verdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekibiyle beraber sokak sokak gezerek, şüpheli her adrese giden Esra Erol'da ekibi, 2,5 yıldır kayıp olan 6 yaşındaki Muhammed Mustafa'yı buldu.

"Hiç umudum yoktu"

Yıllardır oğlunu arayan anne Sinem Zengin Gürle "Hiç inanmıyordum, umudum kalmamıştı. Allah sizden razı olsun, siz olmasaydınız bulamazdım" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akıllara Durgunluk Veren Olayda Sevindirici Gelişme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Leylekler yuvaya döndü, fabrikada üretime ara verildi
    12:30 Leylekler yuvaya döndü, fabrikada üretime ara verildi

    Sivas'ta faaliyet gösteren ESTAŞ, leyleklerin bacasında yuva yapması nedeniyle üretimi durdurdu. Leyleklerin zarar görmemesi için fabrika yönetimi, göç edene kadar üretime ara verdi. Fabrika, leyleklere ev sahipliği yaparak doğaya ve çevreye saygılı bir firma olduğunu gösteriyor.

  • Samsun Gastronomisi Tanıtım ve Tadım Etkinliği
    12:29 Samsun Gastronomisi Tanıtım ve Tadım Etkinliği

    Samsun Gastronomisi Tanıtın ve Tadım Ekinliği'nde şehrin lezzetleri protokol ve davetlilere sunuldu. Samsun'un yöresel lezzetleri ve coğrafi işaret tescilli tatları tanıtıldı.


Advertisement