"Akıllı Adımlar" Projesi - Son Dakika
Yerel

"Akıllı Adımlar" Projesi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Akıllı Adımlar" Projesi Kapsamında Toplantı Düzenlendi.

25.03.2011 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Akıllı Adımlar" Projesi kapsamında toplantı düzenlendi.

Afyonkarahisar Atatürk Sağlık Meslek Lisesi, Bolvadin Sağlık Meslek Lisesi, Çay Sağlık Meslek Lisesi, Dinar Sağlık Meslek Lisesi, Sultandağı Dr. Halil İbrahim Özsoy Sağlık Meslek Lisesi, Emirdağ Gülsüm Hatun Sağlık Meslek Lisesi, İhsaniye Sağlık Meslek Lisesi, Sandıklı Sağlık Meslek Lisesi ve Şuhut Sağlık Meslek Lisesi okul müdürleri, 6. toplantılarını İhsaniye Sağlık Meslek Lisesi'nde yaptı.

Toplantı öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aydın ile Şube Müdürleri Veli Mıngır ve Önder Zafer Demir ziyaret edildi. Aydın, konuşmasında ekibi İhsaniye'de görmekten memnun olduğunu belirterek, kentte uygulanan mahalli projelerin önemine değindi.

Aydın, ilçelerinde de uygulanan söz konusu projelerle eğitim ve öğretimin kalitesinin arttığını ifade etti. Akıllı Adımlar ekibi daha sonra Kaymakam Ömer Faruk İlhan'ı ziyaret etti.

İhsaniye Sağlık Meslek Lisesi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Şube Müdürü Abdullah Demir, toplantıların Afyonkarahisar'daki ortaöğretimlerde eğitim öğretimin kalitesini artıracağını, eğitimde problemlerin paylaşılarak giderileceğini kaydetti.

Toplantıda Sağlık Meslek Liselerine öğrencilerin yönlendirilmesi, eğitimlerinin çağın şartlarına göre verilmesi, okulların fiziki mekanlarının, ders araç ve gereçlerinin iyi kullanılması, okullararası dayanışma ve paylaşımın iyi yapılması, öğretmen, yönetici ve öğrencilere yönelik var olan problemlerin paylaşımı ve çözüm yolları konularında bilgi paylaşımı gerçekleştirildi.

Toplantıda Sağlık Meslek Liseleri arasında bilgi paylaşımı sağlandı. Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri arasında yapılacak Meslek Dersleri Bilgi Yarışması'nın ayrıntıları karara bağlandı.

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Akıllı Adımlar' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement