Yılmaz Vural'ın Çalıştırdığı Giresunspor, Son 6 Maçta Kazanamadı - Son Dakika
Spor

Yılmaz Vural'ın Çalıştırdığı Giresunspor, Son 6 Maçta Kazanamadı

Teknik direktörlüğe Yılmaz Vural'ı getiren Akın Çorap Giresunspor, kötü gidişi durduramıyor. Takım, son 6 maçtan sadece 1 puan çıkardı.

22.02.2018 12:45  Güncelleme: 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında Tetiş Yapı Elazığspor'a 2-1 yenilen Akın Çorap Giresunspor, sezonun ikinci yarısında oynadığı 6 maçta da galibiyete ulaşamadı.

Ligin ilk yarısını 30 puanla 4. sırada tamamlayan yeşil-beyazlı ekip, ikinci devrede oynadığı 6 maçta sadece 1 puan alabildi.

KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR

Sezonun 18. haftasında Boluspor'a evinde 2-0 mağlup olan Akın Çorap Giresunspor, 19. haftada Adanaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Giresun temsilcisi, 20. haftada evinde İstanbulspor'a 1-0, 21. haftada deplasmanda Eskişehirspor'a 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Karadeniz temsilcisi 22. haftada evinde Denizlispor'a 2-0, 23. haftada da Tetiş Yapı Elazığspor'a deplasmanda 2-1 kaybetti.

YILMAZ VURAL ÇARE OLAMADI

Akın Çorap Giresunspor'da, 20. haftada İstanbulspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından teknik direktör Metin Diyadin istifa etmiş, kulüp yönetimi takımın başına Yılmaz Vural'ı getirmişti.

Yeşil-beyazlılar, Yılmaz Vural yönetiminde Eskişehirspor, Denizlispor ve Tetiş Yapı Elazığspor maçlarından yenilgiyle ayrıldı, galibiyet hasretini deneyimli teknik adam da dindiremedi.

Yılmaz Vural\'ın Çalıştırdığı Giresunspor, Son 6 Maçta Kazanamadı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Yılmaz Vural'ın Çalıştırdığı Giresunspor, Son 6 Maçta Kazanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • 14 numara : Tudor caredir hemen cagirin 7 3 Yanıtla
  • ERDOĞAN HÜN: HOCA HOCA DEGEL 3 6 Yanıtla
  • Cofili: Bizim kapici calistirsa yilmaz vuraldan daha iyi calistirir 4 3 Yanıtla
  • hmn: defans abdülkerim harikalar yaratıyor.. 4 1 Yanıtla
  • De here: Bütün hocalar toplansın bu adam için duasına çıkın yoksa giresun bayacak 0 0 Yanıtla
  • zıva: 28 0 0 Yanıtla
  • EMEKLI GAZETECI: Ilk besten son bese !! YILMAZ VURAL KLASIGI...... HOCA DEMODE OLMUSSUN. Otur bir TV KANALINDA AHKAMKES... Bir COKLARI Gibi. 0 0 Yanıtla
  • ........: TAMAM İŞTE TAM DA ARADIĞI GİBİ OLDU RAHMETLİ CAVCAV DA BÖYLE KOVALAMIŞTI ŞANSI AÇILDI ŞİMDİ GİRESUN KOVALADI YİNE ŞANSI AÇILIR BİR VURGUN DAHA YAPAR ALIŞKANLIK YAPTI BUNDA. 0 0 Yanıtla

Advertisement