Akıncılar Beldesine Modern Gençlik Merkezi Binası - Son Dakika
Güncel

Akıncılar Beldesine Modern Gençlik Merkezi Binası

Akıncılar Beldesine Modern Gençlik Merkezi Binası

Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı yaklaşık 2 bin nüfuslu Akıncılar Beldesine modern bir gençlik merkezi yapıldı.

12.10.2017 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı yaklaşık 2 bin nüfuslu Akıncılar Beldesine modern bir gençlik merkezi yapıldı.

Akıncılar Belediyesinin, Spor Toto Genel Müdürlüğünün destekleri ile yapılan 3 katlı modern gençlik merkezi gençlerin uğrak yeri olacak. İçerisinde kütüphane, çok amaçlı salon, konferans salonu, oyun salonu ve bilgisayar odasının bulunduğu gençlik merkezinin önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak.

Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan ile birlikte gençlik merkezi gezerek bilgi verdi.

İsmet Çetinkaya, "Gençlik merkezimizde gençlerimiz çalışacak, okuyacak ve eğlenceli zaman geçirecekler. TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın başta olmak üzere milletvekillerimizin bu binanın yapılmasında katkıları oldu, onlara teşekkür ediyorum. Bizler geleceğimiz olan gençlerimizi önemsiyoruz. Beldemizde gençlere hitap edecek bir sosyal alan yoktu. Şimdi hem belde merkezi hem de çevre köylere hizmet edecek bir gençlik merkezi yapıldı. Spor Toto Teşkilatı tarafından finanse edildi. İçerisinde 12 adet bilgisayar bulunan bilgisayar odası, kütüphane, oyun salonu, çok amaçlı salon ve konferans salonu var. Gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Konferans salonunda bundan sonra her türlü toplantıda kullanabileceğiz. İnşallah hem beldemiz hem de bölge için hayırlı olur" dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan ise, Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya'nın sadece beldeye değil, çevre köylere de hizmet noktasında desteğinin olduğunu belirterek, "Akıncılar Belediye Başkanımız İsmet Çetinkaya'yı kutluyorum. Belediye Başkanımızın sadece beldeye değil, çevre köylere de faydası oluyor. Akıncıları tertemiz ve güzel bir beldeye çevirdi. Şehir görüntüsüne kavuşturduğu için kendisine teşekkür ediyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akıncılar Beldesine Modern Gençlik Merkezi Binası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement