Akit TV Yorumcusu ve Gazeteci Ali Tarakçı Silahlı, Saldırıya Uğradı - Son Dakika
Güncel

Akit TV Yorumcusu ve Gazeteci Ali Tarakçı Silahlı, Saldırıya Uğradı

Akit TV yorumcusu ve gazeteci Ali Tarakçı, trafikte tartıştığı kişi tarafından vuruldu. Tarakçı, saldırıya uğradığında oğlu da yanındaydı.

20.11.2017 09:56  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Esenyurt'ta silahlı saldırıya uğrayan gazeteci Ali Tarakçı yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Edinilen bilgiye göre aracıyla ilerleyen Ali Tarakçı ile bir sürücü arasında trafikte tartışma çıktı. Aracından inen sürücü Tarakçı'yı ayağından vurdu. Saldırıda bulunan kişi kaçarken yaralanan Tarakçı, yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Tarakçı saldırıya uğradığında yanında oğlunun da olduğu öğrenildi. Öte yandan saldırının ardından hastaneye kaldırılan Tarakçı'nın durumunun iyi olduğu görüldü.


ALİ TARAKÇI KİMDİR?

1964 Sinop doğumlu. İlkokula Zeytinburnu'nda başladı. İlkokul, ortaokul ve liseyi Sefaköy- Küçükçekmece'de bitirdi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu.Evli ve dört erkek çocuk babası. Yaklaşık 25 yıldır günlük periyotla yayın yapan yerel gazetelerde günlük olarak binlerce deneme, makaleler yazdı ve yöneticilik yaptı.

2007 yılında kurduğu Gerçek TV'de, iki yıl süresince 'Sesli Düşünceler' isimli tartışma programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptı. Karadeniz TV'de uzun bir dönem "Sesli Düşünceler" ve "Mercek Altında" tartışma progmanı hazırladı ve sundu.


TARAF'TA DA YAZDI

Romancı Ahmet Ümit'in 'HIŞT' Edebiyat Dergisi'nde, Yeniyüzyıl ve Taraf Gazetesi'nde yazıları yayınlandı. Sistem Yayıncılık'tan 1996 yılında Sesli Düşünceler isimli kitabı çıktı.

Uzun yıllar kamuda görev yaptı. 2002 yılından itibaren basın sektöründe yöneticilik görevini üstlendiği için kamudaki görevinden istifa etti. 5N 1K Şirketinde uzun süre yöneticilik yaptı.

2005 yılında kendi şirketlerini kurdu. Gerçek Yayıncılık AŞ, Gerçek TV AŞ, Can FM AŞ, Gazete İstanbul AŞ şirketlerinde yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyor. İstanbul 3. Bölgeye yönelik olarak Gerçek Gazetesi'ni çıkardı. 2014 yılından itibaren ismini Gazetemistanbul olarak değiştirerek, Gazeteci Mehmet Mert ile ortak olarak gazeteyi çıkartıyor.

AKİT TV'DE PROGRAM YAPIYOR

İstanbul'da 89.5 ve 96.0 frekanslarında yayın yapan iki radyonun sahibi ve ortağı. İmtiyaz ortağı olduğu İstanbul'da günlük olarak yayınlanan Gazetemistanbul'da günlük olarak yazılar yazmaya devam ediyor. T.C. Başbakanlık Sarı Basın Kartı sahibi olan Ali Tarakçı, İstanbul Sinoplular Federasyonu Kurucuları arasında bulundu ve kurucu yönetim kurulu üyeliği ve Avcılar Kızılay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Üyesi ve Bizim Beylikdüzü Vakfı Kurucularından. Halen Akit TV'de tartışma programı yapıyor.

Akit TV Yorumcusu ve Gazeteci Ali Tarakçı Silahlı, Saldırıya Uğradı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akit TV Yorumcusu ve Gazeteci Ali Tarakçı Silahlı, Saldırıya Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement