Akkışlalılar İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Akkışlalılar İftarda Buluştu

Akkışlalılar, Akkışla ve Civarı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenledeği iftarda buluştu.

22.07.2013 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akkışlalılar, Akkışla ve Civarı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenledeği iftarda buluştu.

Akkışla Hükümet Konağı önünde düzenlenen iftara ilçe halkı ve protokol üyeleri ile birlikte civar belde ve köylerden 650 kişi katıldı.

Akkışla ve Civarı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt, iftara katılan Akkışla Kaymakamı Muhlis Arslan, Belediye Başkanı Azmi Kazım Sonkur, Gömürgen Belediye Başkanı Selahattin Baydan, Kululu Belediye Başkanı Ömer Temizer ve Koyunabdal Belediye Başkanı İsmail Akar'a ve meclis üyelerine, AK Parti, CHP ve MHP ilçe yöneticilerine, protokol üyelerine ve hemşehrilerine teşekkür etti.

Bozkurt, Kayaoğulları şirketinin sponsorluğunda Aydın market tarafından hazırlanan iaşe paketlerini ihtiyaç sahibi 174 aileye dağıttıklarını da belirterek, "Derneğimiz Yönetim Kurulu olarak, iftar programına katılan hemşerilerimize ve ana sponsorumuz Kayaoğullarına, iaşe paketlerinin hazırlanmasında katkıda bulunan hemşerilerimize ve dağıtımını gerçekleştiren yönetim kurulu üyelerimiz ve Aydın Market'e ayrıca İlçe Kaymakamımız ve İlçe Belediye Başkanımıza da katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu birlik ve beraberliğimiz, hemşehrilerimizle kuçaklaşmamız devam edecek" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akkışlalılar İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement